ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Yeni vokal Vibeke Stene olucak diye söylentiler yayıldıkça ben heveslenmiştim gaza gelmiştim tabi ondan sonra içime oturdu bu haberi duyunca ama genel olarak bakarsak o kadar da kötü değil bence Zaten Within Temptation ın Evanescence klonu olmaya kasması üzerine piyasada açıklık oluşmuştu, WT yerine Nw koyarız artık... Ama Nightwish yerine ne koyucaz onu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Yeni albümleri çiksin da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Sesi ilk dinleyiste Tarja dan sonra biraz garip geldi,ama yeni album geldiginde dinleye dinleye alisilir bence,ayrica 71liymis hatun,inanamadim,Tanri nazardan saklasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Böyle güzel hatunun nigthwishte ne işi var yaa.. :s Edenbridge'in vokalina benziyo ses. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 17:52 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar