Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Torrent ile NERO çektim. Rar ı açmaya çalışıyorum ama olmuyor. Gözat diyorum dosyanın olduğu yeri gösteriyorum hata mesajı veriyor. İstediği cilt dosya olarak bulunuyor ama olmuyor hata veriyor. Bunun kolay bir yolu yokmudur ? Bu işi kolay yoldan yapan bir program ?[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 12:30 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 dosya bozuk olabilir. Ben 7z 'yi kullanıyorum, bi bak istesen. hatalı parçayı tekrar çekmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 diğer rar dosyalarını embrace.r01,embrace.r02, bu rxx formatında uzantısı olacak şekilde yeniden adlandır normal isimlerindeki nolara göre [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 12:34 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Hemen deniyeyim. Cevap yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 eger cozulmesse o .rar parcasini sil, ve baska bi trackerdan tekrar yukle zaten check yapacaktir ve o bozuk olan parcayi indirecektir sadece. cc3 te olmustu ayni sorun bana oyle cozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Sorunu tekrar download yapmadan çözdüm ama biraz karışık oldu. Hepsini ismini değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar