Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Tek rakibim uzun combatlarda paladin :( [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] Kalkana yazdircam "Tek rakibim Paladin" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 sen hangi serverdasın bakayım? *kanca atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Scarshield Legion da olması lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bari tek rakibim uther diye yaz tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 7k 8k heal bi sey degilki benim pladinin holy light min crit 9k healliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bu arada healledigin adamlar warlock ve rogue talentlardan adamlarin 20% heal effect arttiriyor kendine heal spam at onun ss ini bi koy bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ben warriorimla bundan fazla healliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 eşit gearda shaman şu an diğer healing classları ezer mana effiency de level 1 healing wave ile (25-35 heal gibi bişi olması lazım) 350 heallıyorum 600 küsür de crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 eşit gear yüksek heal sıralaması druid>priest>paladin>shaman eşit gear heal performans paladin>shaman>priest>druid en donanımlı healer sıralaması priest>paladin>druid>shaman en iyi party healer shaman>priest>druid>paladin olarak düşünüyorum tabi bu benim düşüncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 @Sin rogue'da yok ayrica hiç bir paladin artik shaman'dan buyuk heal atamiyor. @Porsuk en iyi party healer paladin. shaman party healer olunca bol bol over heal oluyor :) noob diyorlar ayrica bonus healing'i benle eşit olan hiçbir druid ve priest rakibim bile olamaz. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 10:23 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Healing olayında daha çok heallamaktan ziyade pratik olması önemlidir. Sırf prayer of mending sayesinde priest daha iyidir, kritik durumların kahramanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 16K flash attıgımı bilirim benim be priestle.. bide priest anlamam düşün yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Bir rogue olarak 5 mande işime gelen healer sıralaması şöyle; Druid>Priest>Shaman>Paladin , ama şöyle bir gerçek var eğer tank iyiyse ve bana aggro kaçırmıyorsa sürekli paladinle druidi druidle shamanı yer değiştirebilirim. Paladin>Priest>Druid>Shaman olur, yeni patchle ne oldu bilmiyorum ama paladinin heal hızı hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 valla ben priest istiyorum grubumda ilk tercih olarak. adı üstünde kardeşim priest bu işi heal yapmak, shaman, druid, pala.. yeterli gelse bile istemiyorum. belki de priest oynayanlar bu işten daha iyi anladıkları için öyle geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Holy işi ışık oyunu kandirmaca onlar. healer meter'lar oyle demiyor priesti 2 ye katlayip 4 ile boluyorum @Eternal ohaa abi buyukte 30 k atmışındır sen [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 13:26 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 önemli olan çok yüksek rakamlarda heallemek olsa aferin dicemde çok boş iş. priest ile druid gözümde healer shaman imitasyondan öteye gidemez ne hotu var ne shieldı var direk useless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 tank'i ayakta tutan HOT'lar direk atilan healdir.. Paladin ve Shaman her zaman MT healer olur. Ayrica bizdede bi özellik war Earth Shield diye. 1k heal veriyor damage yiyince. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 13:44 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bence tankı ayakta tutan hotlardır zaten gelen dier heallerin %80 i overheal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Nasıl overheal yapiyorsun ? direk healle anlamiyorum overheal yapanlar biraz oynamayi bilmiyorlar herhalde. baktın hp si full oldu interrupt yapamayan healer healer degildir zaten. Prince crushing vurdugunda o hot nasıl healiyecek tankı çok merak ettim. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 13:47 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 aynı anda heal gelmiyo diye idda ediyosun yani? adamla ya da 0.1 - 0.2 snye farkla geldiyse iptal edicegini idda ediyosun? ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 eft edebiliyorum. cunku raidlerimiz sistematik bi şekilde. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 13:48 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 peki bişi anlatayim. biz raidleri 1 paladin 1 shaman ve 1 adet priest healer group'u ile yapiyoruz. ben ve paladin MT'yi aliyoruz Priest ise raidi aliyor. Paladin ile yan yana geçip bi tanka bakiyorum bi'de takım arkadaşımın cast'ina bakiyorum bunu yapmaktan aciz degiliz. Ayrica HOT'larla tankı ayakta tutmaya çalışırsan manan su gibi akar gider. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 13:50 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 tamam arkadaşım süpersin kralsın. bende betadan tbc çıktıktan 2 ay sonrasına kadar priest oynadım hiç başka bir alt charım felan olmadı. Sonra oyunu bıraktım. Düzgün oynayan bi priest ya da druid shamanı çok rahat katlar efektif heal etme olayında. Ha soracak olursan öyle 5 manlerde felan priestlik yapmadım oldugum serverlarda en iyi ya da 2. en iyi pve guildlerindeydim. Ama 0.1 saniyeyle heal iptal ettigini idda etmen + kimseyle aynı anda heal atmadıgını idda etmen ise komiklikten öte birşey değildir. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 13:54 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 yok burda süper kral olan biri warsa senden başkası degildir. sen hala anlamak istemiyorsun Tankı ayakta tutan efektif healler degil direktif heallerdir. Innervate diye aglayan ben degilim raidlerde. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 13:59 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar