shippy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 5v5 de 5 mage denedik 1750 ratinge kadar çıktık sonra 4 mage 1 pala olduk 1850 rating olduk sonra 1 mage 2 warrior (ms) 1 paladin 1 shaman oldu ondada 2.2k rating oldu. Gelelim sorunun cevabına rogue un yanına druid,rogue,paladin iyi olur bence bu arada druid arenada nasıl diosunz.resto druid hikaye diyolar ama 2-3 gladyatör parçaşı olan druidler swiftmendle feci aglatıyor.Bunlar benim düşüncelerim ve karşılaştığım durumlar.druid alırsan sanki biraz daha iyi olur cünkü restoysa saglam heallıyor feralsa 5 crit Cyclone'uda iyi kullanan bi druidse baya iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 26/0/35 balance/resto build ile cyclone ve root %100 safe cast kullanildigi zaman hele patchde barkskinde bufflandi gayet temiz healleyebiliorum direk target alinirsamda ns+swiftmend ilede gayet uzun dayanabiliorum tabi bazi crit pompyrolar terso olabilio biz holy paladin resto balance druid shadow priest pomsuz mage ve ms warrior ile gayet eglenioruz hem tüm bufflarimiz var hemde bir x heal ile targetlanan healerlar birbirini kolluo filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Abi valla ben full resto druid'im. 3 vs 3 oynuyorum. Warlock + Elemental Shaman ile yarıyoruz resmen. Stealth baslıyorum oyuna bizimkiler direk atla fln kosup yarıyolar. Ben stun la başlıyorum kedi formda sonra çıkıp warstomp sonra cyclone'a alıyorum bi adamı belirleyip. O sırada hotları cakıyorum. Warrior fln varsa direk entangle. Cyclone oldugu surece druid arena'da ftw yani... At healleri kac en kötü yani abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Shadow pri + warlock sizce arenada nasıl? Shadow vulnerability vs. var birbirlerini gazlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Tamamen karşınıza gelen kombinasyonla alakalı. Ayrıca bir warlock 10 sn'de yatıyorsa bıraksın oyunu. Benim gear iyi sayılır, hemen hemen full epic, arena omuzlugum geliyor robe'dan sonra, ama canım 8k degil daha. 12 stam gem çaktıgım halde. Yani o mage direk durability olayına girmiş. 14k ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 rogue un yanına herşey gider çünkü rogue mage gibi classlar tamamen arena için. birçok I WIN button var üstünde ladderlerin top 5 ler fix genelde rogue druid paladin- warrior shad pri lock warrior olarak eğer yanında paladin yada druid yoksa bglerde genelde yalan oluyorsun eğer karşıdaki takım pvp ne demek biliyorsa bulabiliyorsan paladin druid mage yada rogue bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 şu anda rogue kasıorum.. 70 olunca shadow priest ve warlock 2 arkım var onlarla 3vs3 yapıcaz.. baya güzel olcak gibi gözüküyo bakalım :D bu arada 2x beastmaster hunterı ne durdurur bi fikriniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar