eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 benzin parasını vermemiş diye parasız gs iması aklına geliyorsa bir insanın tamamen komplekstendir ali şen yardım etti diye fbli gsliye yardım edemez diye düşünüyorsa bu da ezilmişliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 o imaları anlamamak için fb li olmak gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 şikayet edicek değilim bizsiziararız saçmalıyosun ayrıca torpil falan kişiselleştirmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Eyvaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 hayır anlamak için ezilmişliği üzerinde hisseden fesat bir taraftar daha doğrusu taraftar denemeyecek derecede fanatik ve mantıksız olmak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ya reklamı geçtim adamlar resmen kulupten izin almadan logoları silmişler.. sanki millette eşşek sarı kırmızı olunca sadece anlamicaklar. harbiden ordaki imaları anlamamak için fenerli olmak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ben çok ezildim şuan ya daha fazla konuşamayacağım zaten uykum da geldi bi de param yok gidip fb li bi aga bulayım sokakta da bi harçlık versin bana.. hadi kaçtım ben eyvllah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 benim çok gsli arkadaşım çok güldü bu reklama onlar fanatik değil mantıklı gerçek taraftarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 iyi geceler bizsizararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 reklam güzel olabilir... ona diyecek lafımız yok.. ama keşke tarafsız olabilseydi.. mesela telloşunda dediği gibi haluk ulusoyla fblilere bi reklam çeksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 reklamda bi taraflılık yok ki yapmayın nolur ya ali şen yolda kalsa da gsliler alsaydı daha mı mantıklı olurdu adamlar ali şenle anlaşmışlar belli ki ona göre reklamı uyarlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Haluk Ulusoy'u GS yanlisi olarak alenen kabul ettiginiz icin ayrica tesekkurler :p Ben de kactim, abuk subuk yerlere gidiyo topik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: Haluk Ulusoy'u GS yanlisi olarak alenen kabul ettiginiz icin ayrica tesekkurler :p Ben de kactim, abuk subuk yerlere gidiyo topik galiba. GS yanlısı olarak gördüğümüzden değil fenerliler haluk ulusoyu sevmediğinden söyledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 beşiktaş, ali şeninde cebine parasını koyar, o parasız gs li taraftarlarında. hadi gidin yatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 haah sen eksiktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 nocom sen de aradan bjk lehine bi laf sokiyim diye zaman kollamışsın sanki kazım kanatı anımsadım bi anda sana bakınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 said: bizsiziarariz üye § 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 02:15 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- eagle sen rahat ol benim torpilim var torpilin kimse benden bir selam soyle, ozel mesaj atiyorum simdi kimmis soylersin bana. @eagle_dnz actigin topicin basligi bile provake edici, ayrica ezik vs seklinde seyler yazma klup icin. lig biticek rahat nefes alicaz, 2008 sezonu baslayana kadar yeni sistem gelir su bolumun başina 10 tane mod koyariz diye dusunurken benzin reklamindan kavga ediyoruz ya, deliricem az kaldi. ne tatli sozden anliyorsunuz ne sopadan anliyorsunuz vallahi çozemedim ben sizi DAVUL OLUN EMI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar