SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 http://rapidshare.com/files/33128946/ender_vokalsiz.mp3.html Burdan indirip dinleyebilirsiniz gerekli eleştirilerinizi görüşlerinizi belirtebilirsiniz . seviniriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 İndiriyorum ama kullandığınız ekipmanı yazarsan daha sağlıklı bir eleştiride bulunabilirim. (gitarlar-manyetikler-amfiler-kayıt cihatları falan filan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Şimdi bunlar benim yakın arkadaşlarım dediler davulcu yok bulamıyoruz falan beni oturttular davulun başına ben de bilmiyorum yani çalmayı bişeyler yapmaya çalışıyorum :) Üç kişi var biri elektro biri bas biri de(ben) davul çalıyor.Kadıköyde Tangram var belki biliyorsunuzdur orda yaptık kaydı bir deneme olsun diye bence çok da kötü olmadı. Ekipman falan demişin ben o işleri fazla bilmiyorum. Gitar Fender Bas Washburn idi yanlız .Amfilerde Fender di . [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 18:20 tarihinde, SbNN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ağırca eleştirmemi ister misin? İnsanlar bazen eleştirilerime küfür ile karşılık veriyor da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Eleştir canım ne olacak biz de büyük birşey yaptığımızı zannetmiyoruz zaten bir iddiamız da yok . Eleştirin diye koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Çok akor tabanlı olmuş ve davul bazı yerlerde biraz uyumsuz kalmış. 37. saniyede ki clean ses resonansı bozmuş, değiştirilmesi gerek. Davul kaydında daha çok mic kullanırsanız daha iyi bir ses elde edebilirsiniz. Distortion'ın sesini biraz daha açın (bence bir leslie effect'i de iyi gider distortion ile) ve ritim ile arasındaki uyumu daha iyi yapın. 2.24'de ki birkaç nota gereksiz olmuş. 2.49'da ki distortion ile birlikte clean ritmi de değiştirirdim ben olsaydım. Parçaya renk katardı. 3.50'den sonra bas gitarın pre-amp'ını fazla açmışsınız. Son olarak son akoru bitirseydiniz eğer şarkı kararlı bitebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Saol çok da ağır olmamış yani ben de birşey söyleyeceksin sandım küfür ediyolar falan deyince gayet güzel bi eleştri olmuç bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar