Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Millet Adam Olmaz

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Ya bu ne rezilliktir ya biliyorsunuz şu aralarda tenis turnuvası var istanbulda venus williams tellerinin onarımı için 2 tane raketini o işi yapan bir yere bırakmış sonra almaya gittiğinde çalındığı söylemişler ona özel yapılan raketlermiş hatta özür bile dilememişler.

Milleti geldiğine geleceğine pişman ediyorlar ya valla haklılar bizi istememekte ab de falan
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tanıdık var bizim evin oralarda çalışan Türkmen kadına gazeteci kontor vermiş, yükleyeyim mi? demiş.
Açmış herhalde bir yere not etmiş.Kadıncağız geldi bana dedi ki şunu yüklermisin? Denediğimde bu numara kullanılmış dedim.
Ne diyeyim çok alçak ve şerefsiz var aramızda.Bleki de bu ülkede doğru dürüst yaşayan insanlardan daha fazla var.
Sistem tamamıyla bozulmuş.
Rüşvetsiz iş yürümüyor,sağlık eğitim başlı başına sorun.
Devlet söğüşlemeye çalışıyor kendi vatandaşını.
Bulduğumuz herşeyi tüketiyor,üretmiyor. Tüketemediğimizi çalıyoruz.
Raketleri de çalarız,trafik ışıklarını da...
Bizim baş soyguncularımız müslüman olmamızdan faydalanıyor,böylece sonumuz Arjantina gibi olmayacak.Tepki de vermemiş senelerce zaten.

Baş dolandırıcılar gidiyor camilere namaz kılıyorlar.Kendi ibadetleri de... Benim mantığım kafam aklım almıyor artık.Kötü olan müslümanlığın imajını zedeleyen bu herifler. Tanıdığım doğru düzgün insanlar kaynıyor arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...