eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ya bu ne rezilliktir ya biliyorsunuz şu aralarda tenis turnuvası var istanbulda venus williams tellerinin onarımı için 2 tane raketini o işi yapan bir yere bırakmış sonra almaya gittiğinde çalındığı söylemişler ona özel yapılan raketlermiş hatta özür bile dilememişler. Milleti geldiğine geleceğine pişman ediyorlar ya valla haklılar bizi istememekte ab de falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 raketler çalındı almazlar artık bizi abye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 abi tamam bi ton gerzek herif var da, kıl oluyorum şu "haklılar bizi ab ye almamakta" lafına.. bok yesinler çok da umrumda almamaları.. hala ab ye girmek isteyen bunun hayalini kuran varsa ne diyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 + abighh bak nasıl ama venusun raketini çaldım - ovv cok para eder lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 iyi olmuş çaldıkları, hiç sevmıyorum nedense. şarapova kazancak zafer bizim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Hatun hem elendi,hem de raketten oldu, bi daha gelmez buralara .lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 şarapova hiç yüz vermedi kaşar millete.asil takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 raketi bulunur ya bişey olmaz. o kadar kamera var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 yönetmen bildiğin abaza yalnız, sürekli vücudlara zoom yapıo, çalılıkar arasından falan çekıo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: bok yesinler çok da umrumda almamaları.. hala ab ye girmek isteyen bunun hayalini kuran varsa ne diyeyim.. istediğimden değil istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 abi sıçıyoruz biz. g.tümüzden kahverengi şeyler çıkıyo abye almazlar lan bizi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 o zaman bunu kutlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 saraaaaaaaaaaaaaap derim yiyoyorsa sarapovamdan calsinlar burdan raid organize eder geberitrim calan adami dayaktan sonra raketi alir akcarim ama o ayri xD (bi opucuge veririz canim centilmeniz yani :P) sarap getirin bana bohuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 niye bir ab avrupa dusmanligi var onuda anlamiyorum.. Bu dusman arkadaslar mantikli bir sebep bulabilirlermi bu dusmanliklarina acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Bir dahakine şarapovayı çalarlar , o zaman üzülürüz =/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 işte onu beklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ab düşmanlığı yok kardeşim. sadece 10-20 yıl sonrasına bize gün vermek kısaca H..S.KT.R.N GİDİN demek bunu herkes anlıyor. tabi gene söyleyeceğim anlayana sivrisinek saz anlamayana (bakınız tayyip) davul zurna az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Bir tanıdık var bizim evin oralarda çalışan Türkmen kadına gazeteci kontor vermiş, yükleyeyim mi? demiş. Açmış herhalde bir yere not etmiş.Kadıncağız geldi bana dedi ki şunu yüklermisin? Denediğimde bu numara kullanılmış dedim. Ne diyeyim çok alçak ve şerefsiz var aramızda.Bleki de bu ülkede doğru dürüst yaşayan insanlardan daha fazla var. Sistem tamamıyla bozulmuş. Rüşvetsiz iş yürümüyor,sağlık eğitim başlı başına sorun. Devlet söğüşlemeye çalışıyor kendi vatandaşını. Bulduğumuz herşeyi tüketiyor,üretmiyor. Tüketemediğimizi çalıyoruz. Raketleri de çalarız,trafik ışıklarını da... Bizim baş soyguncularımız müslüman olmamızdan faydalanıyor,böylece sonumuz Arjantina gibi olmayacak.Tepki de vermemiş senelerce zaten. Baş dolandırıcılar gidiyor camilere namaz kılıyorlar.Kendi ibadetleri de... Benim mantığım kafam aklım almıyor artık.Kötü olan müslümanlığın imajını zedeleyen bu herifler. Tanıdığım doğru düzgün insanlar kaynıyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Her ferdi, hatta her toplumu hoşlandığı yem ile avlarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Heinz bi çay koy gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar