Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Flashget programı ile birşey indirirken bir yerde durursa artık ilerlemiyor, hiçbişi yapamıyorum. İki downloadım vardı biri %90 da biri de %99 da durdu ve büyük dosyalar. Bu sorunla karşılaşan var mı? Wireless ile indiriyorum laptoptan bunun bir nedeni olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bazen olur öyle. İndirdiğin servedan kaynaklanıyor. Düzeltemezsin. Baştan indirecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ben bazen durdurup tekrar devam ettiriyorum işe yaradığı oluyor, ya da internet bağlantımı koparıp tekrar başlattığım da olmuştur hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ben bazen durdurup tekrar devam ettiriyorum işe yaradığı oluyor, ya da internet bağlantımı koparıp tekrar başlattığım da olmuştur hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Modeminin son firmware ini yükle. Bana da oluyodu düzeldi. Hele modemin robotics ise kesin ondandır. Yani serverla falan alakası yok. Baştan indirsen de bi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar