Deacon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 GERGE said: Ehliyetim bile yok ama olsaydı Deep Purple - Highway Star dinlerdim :p Highway Star'ı sadece bir kişinin yazması ilginç olmuş ya. nobody gonna beat my car it s gonna break the speed of sound her neyse, hard rock şarkıları çok iyi gidiyor çok deli gaza getiriyor, araya da ballad koydun mu tadından yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 oxigen, fg, lounge.fm, dinamo dinlerdim ben de. en son oxigen ile lounge birleştiydi yannış hatırlamıyorsam bayadır açmadım radyoyu. arada radyo eksen açıyorum bi de. bazen de normal radyolar, gülben ergen, salim, ismail yeka çalan radyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 İşe gidip gelirken, Alem Fm'de Nihat Sırdar ve Sivrisinek değişmezim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar