kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bi kaç tanede lütfiye olsa varya şenliğe bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Vardı da Ekmek abazası kaçırdı onları. (dağa değil lan, serverdan) [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 19:24 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bizim burda oturan bi arkadaşda olm randomla humanlar ne kadar birbirine benziyor lan aynı nerdeyse farkı ne demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Biri anlatmıştı dota oynarken. Dela'nın komşu cocuk olabilir. Ogre Magi'ye Basher yapmış cocuk sonra kaçmasın diye yapıyorum demiş falan unuttum şimdi komikti euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bir oyunda bir noob harbinger e battle fury kasmıştı ardından 2. bf ye gitmeye başlamıştı neden kasıyon diyince atagım az atak kasmam lazım demişti ilginçtir bu arkadaş bf yi hic sormadan kasmıştı :S [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 20:57 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ogreye basher gayet yapılır yanlız. Bloodlust la insan gibi vurmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 böcek gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 biz kafede cod oynuyorz bi gün.yanımızda abartısız 9 yaşında veled var parmaklları a dan s ye zor gidiyo.cocuk uo oynuyodu.bi ara kafenin sahibi dilaver(dilo) ya dilaver abi gel aksiyon yapalıım. Tarzında ithamda bulnudu sgdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 abi iptal oldum said: Fistan 02 Ekim 2007, Salı - 20:20 tarihinde demis ki: Biri anlatmıştı dota oynarken. Dela'nın komşu cocuk olabilir. Ogre Magi'ye Basher yapmış cocuk sonra kaçmasın diye yapıyorum demiş falan unuttum şimdi komikti euhe bu nedir ya anaghagashasdsdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 eet o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 anaam konumun linkini başka topicde gördüm nası mutlu oldum. yannız ilk mesajı okuyorum ulan aynı şey bizim kafede de oldu dedim sora baktım ben yazmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ogre magiye basher iyi gider yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 GÖRÜN GÖRÜN BAŞKALARIDA VARMIŞ DDGHDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: -Neiloth- 24 Mayıs 2007, Perşembe - 16:50 tarihinde demis ki: -desoyla sy calısmaz ki neden yaptın? -oyle bı calısır ki sen bile inanamazsın. Yargılamış herif seni olm direk :D Edik : kısaltma... [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 19:31 tarihinde, Die_Human tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 2 orb effect'i heroya hakimseniz ve bir kaç program kullanıyorsanız yapabilirsiniz mesela bir program var inventory'deki 1 2 olan itemleri 2 1 olarak değiştiriyor tek tuşla falan adını yazmıyım da yüklemesin ama kimse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 mesajını google a kopyalayınca indirmeye başladı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 dotakeys hpviewer quickkey warkeys auto hotkeys inventory+ lesco's warcraft toolkit bunlar bildiğim legal 3rd party programlar tabii LAN turnuvalarında kullanamazsınız ama online turnuvalarda (blueserver byonder vs.) bunların kullanılmasına izin var.. edit: pm atmayın daha yazdım =) [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 20:39 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bunlar içinden warkeys'i öneririm... http://warkeys.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 her biri ne işe yarıyor birer satırla anlatabilir misin? isminden ne yaptığı belli olanları da anlat interface nerede çıkıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Düşman HP barları otomatik gösteriyor default olarak hiçbir şeye basmasan bile... mesela potion içmek için shift + z atayabiliyorsun town portal için shift + x (inventory'deki yerine bağlı olmadan) ya da ilk karşına gelen yerden yine q w e r tuşlarını heronun skill sırasına göre atayabiliyorsun help'de güzel anlatıyor veya forumlarda da güzel bilgiler var ps: benim en çok işime yarayan inventory remap mesela 7 8 4 5 1 2 olan inventory tuşlarını shift+q / shift+w olarak değiştirmiştim baya hızlanıyor macro... ps2: bunların hepsi legal çünkü customkeys.txt'i notepad ile de editleyebilirsiniz, program sadece bunu kullanıyor ps3: şunu yapmazsanız çalışmıyor warcraft gameplay > options > enable custom keys ps4: yukarıda yazan programların çoğunu birarada çalıştırabiliyorsunuz [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 21:26 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: _Mikael_ üye [şikayet et] § 24 Mayıs 2007, Perşembe - 19:21 [ özel msj ] Adam belki mame'i kullanmaktan vazgeçmiştir olamaz mı : P O değil de burdan aklıma gelen bi olay var ben de bir keresinde internet kafede buna benzer bir olay yaşadım demon hunter'ın yani Dota daki Anti Mage'in "İ blind not deaf"repliği var hani meşhur...Yan makinede oturan küçük bir çocuk kafasına büyük gelen kulaklığı takmış Anti Mage le oynuyor bir yandan da kafayı sallıyor hafif hafif sonra bir kill aldı ve döndü bana "AYEM BILAYND NAYT ELF"dedi.İyi akşamlar dedim kalktım yıkıldım buna haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar