Onurlu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 kardesim klavyeyi f klavyeye cevirmis alltaki tr kisayolundan sora duzeltemedik bidaha /tr kisayolu kayboldu bulamiyoz :D alt+shift e basip zar zor idare ediyom ztn dakkada bir tkrar bozuluyo cogu tusda yeri degisiyo ake nasi duzeltecem bulen varmi denetim masasindan falan .. bulamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 vay ake :(((8 f klavyeyi sistemden kaldır geçer [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:33 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 denetim masasında klavye diye birşey var. Klasik görünüme geçersen görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 denetim masasi > bolge ve dil secenekleri > diller > ayrintilar sekmesinden istedigin $ekilde ekleyip kaldirabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar