ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 mesela kadıköy bana hep thrash metali anımsatır, özellikle akmar pasajının olduğu sokak falan, yukarıya barlar sokağına doğru çıktıkça whitesnakeleşir, moda ise doom/death metal - gothic arası bişeyler anımsatır, mesela paradise lost un gothic şarkısı çok uyar modaya, size de böyle şeyler olmuyor mu haklı mıyım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mimari ile müziği hep birlikte düşünmüşümdür ben. Ama semtten çok binadan sızan müzikler benim duyduklarım. Bilkent'te ki konser binası bana hep minimalist eserleri anımsatır, Galata kulesi ise Bach'ı. Boğaziçi'nin kuzey kampüsünde Progressive dinlemek isterim genelde. Müziğin oluşturduğu şekillerin zihindeki yansımaları hepsi. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:53 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Küçükken Tübitak kitapları okurdum, "Ayak İzinin Esrarı" diye bi kitap gardı. O kitap bana Red Kid'in müziğini hatırlatıyor nedense :D Hala kitabı kitaplıkta görünce mırıldanırım ne alakaysa..
Öne çıkan mesajlar