gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Manyak dolu ortalik dikkatli olmak lazim.. Gecen gun lise arkadasimi gordum arkadan selektor atiyorum dursada muhabbet etsek diye neyse yanina geldim gordu beni ilerde durduk herif yan koltuga silah koymus onunu kesersem cekip vurucak heralde ne yapicaksa.. 1.90 boy 110 kg geldigim icin pek satasma olmuyor bana ama satassalar bile kavga edebilecegimi zannetmiyorum cunku kavga etmektende korkuyorum karsiya birsey olucak diye.. Hayatimdaki tek ciddi kavgada karsidakinin burnunu elmacik kemigini ve gozunun bilmemne damarini patlatmis biriyim simdi gerizekaliya vurucam dusucek duserken kafayi koyucak olecek sakat kalicak sonra ben surunucem.. Kisacasi biri gelip cuzdan fln istese direk cikartir veririm umrumda olmaz.. bence sizde oyle yapin.. Hicbirsey caninizdan kiymetli degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bıçaklı tinerci çocuktan kurtulmak bir nebze kolay.yanlız topuklama hızında hareket etmeniz lazım.şöyle sağlam bir ittirişle çocuğu yere yuvarlayıp kaçabiliyosunuz.ittirdim, ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Bana da sataşmıştı, bir ey sorabilir miyim lafı üstüne, cep telefonumun bulunduğu cebe el attı biri kenara çekip yoluma devam etmiştim, arkamdan takip etti, dönüp arkamı tehdit ettim, yol değiştirdi gitti. İki hafta sonra bıçaklanmış vaziyette gördüm elemanı ambulans çağırmışlardı. Kaçacak kadar hızlı koşamıyorum o yüzden kapışıp etkisiz hale getirmekten başka ansım yok. Polislere bu konuda güvenmiyorum o yüzden canıma kast eden adamın ne hale geleceği umrumda değil. Ölse bile içim sızlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 devamlı takıldığınız mekanların tinerci tayfasıyla kanka olcaksınız =) he yaptım ordan biliorm çok rahatım 15 senedir k.yalıda yaşıyorm...ve gittiiim belirli yerler war buralarda çok rahatım tinerci adam gelio ooo kanka naber dio ztn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 insancıklar... ,yazık harbiden can sıkıntısı nelere kadir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 way be herkesin icinde bi fistül kalmış :-) izmirde cok oluyor. walla senn dediin gibi okurken hatta ilk o benmiyim yoksa geçdi içimden ama bizde okdr büyümedi. Biz 2 arkadaş gidiyorduk öndende yeni kuşak agalarından 1 i yürüyordu. Tak omuz omuza carpma oldu. Sonra artistmisin lan demiştim bişi diyemedi ilerledm üzerine snra hadi yol al fln dedik öyle gitti. Ben normal de öküz bi insan değilim fakat. Öyle kendisi çarpıpda dönüp özür dilemeden tip tip bakması. Delirmeye nedendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bende geçen ay izmire kız arkadaşımın yanına gitmişdim gerçi ayrıldık ama :P nese gitmişdim alsancakda sabah 8 de iki tane boyacı sıkıştırdı para istiyorlar ama bilmiyorlar ben ankaralıyım bebelere yok felan dedim kibarca geçiştirmeye çalışıyorum etrafda insanlar var bi gelsenize dedim fransız kültür var yanında sevgi yolumu ne var oraya götürdüm kızda gelcek bebeleri savmaya çalışıyorum nese bakarmısınız beyler param yok gidin uğraştırmayın dedim gitmediler laf anlatmakda uğraşmamak anlamında sadece silahın dipciğini gösterdim konuşmadılar bile sadece gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 kenzap yanında tüfekmi taşıyorsun nası dipcigini gosterebildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Hayır işin kötüsü bunlardan bir tanesi öldürünce de insan muamelesi görüyorlar ve öküz gibi ceza alıyorsunuz. Nefsi müdaafa falan yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 tüfek değilde yanında silahmı taşıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 evet yanımda silah taşıyorum gömleğin ucunu kaldırıp gösterdim [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 12:18 tarihinde, kenzap tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar