Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarının Haberler Başlıkları "Kuzey Irak'a Harekat"

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Coldshadow, hala doğrudan bana hakaret ediyorsun ve gittikçe rahatsız olmaya başlıyorum. Koruyrum üslubumu, sabrediyorum ancak ayıba girmeye başlıyor bu yaptığın. Sen değilsin benden kardeş olup olmayacağının kararını verecek kişi. Ben askerden kaçmayı da planlamıyorum bunu da belirttim daha önce. Vicdani retçi olmak demek, vicdani retin mümkün olması için çabalayan insan demektir, asker vakti gelince ülkesini satıp kaçanadam demek değildir. Aradaki farkı iyi anla.
Son kez uyarıyorum, lütfen kişiliğime hakaret etmeye devam etme. Rahatsız oluyorum ve sinileniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

cold üzücü olan ne biliyomusun, birileri bişey sölüyo sen küfürle karşılık veriyosun, sonra sinirlendim küfür ettim yine olsa yine ederim cezam neyse hazırım cekmeye diyosun, bu sırada o insanlar dertlerini anlatmaya calışıyo sana, sen sorna sizin beynınız zehirlenmiş sizinle tartışılmaz diyosun.

sizinle kardeş olunmaz diyosun.

hanı tartışmayı engelliyenın sen olduğunu geciyorum, bu ikinci kısmın ne kadar büyük bişey olduğunun farkındamısın? Adamları insanlıktan red ediyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

TSK ya yiyici diye laf söyleyenler. özellikle antimodes ve wissy kesin kanıtlarınız yoksa bunu söyleyemezsiniz. Buradan size birisi dava açar neye uğradığınızı şaşırırsınız.

Benim ablam avukat kendisine kısaca anlattım olayı, bazı yazdıklarınızı gösterdim yazdıklarınız eğer yargı önüne konulursa kesin olarak kazanılmış bir dava olacağını söyledi bana. tek taraflı değilim size yazdığım şerefsiz ve hain lafları için bana da dava açabileceğinizi söyledi ki bu dava benim lehime sonuçlanabiliyor. siz kesin olarak cezanızı çekiyorsunuz yani olaya hukuksal açıdan bakarsak. bense yırtıyorum olaydan... gidin istediğiniz avukata gösterin burada yazılanları. ama dikkat edin vatansever birisi olmasın. ters teper sonra...

gerçekten boş adamlar olmadığınızı bilsem dava açardım size. burada boş sallamanın ne demek olduğunu görürdünüz...

yazdıklarınız öncelikle hukuk a karşı... internet ortamına güvenip delikanlılık yapmayın. sonra acısını çekersiniz hukuksal açıdan...
Sosyal ağlarda paylaş

Bide cüce
İnsanların akıllarının açılması için önce belirli eyler gerekiyor, kendimden biliyorum.
Kendi kendime "ulan biz niye her sabah istiklal marşını okuyoruz ki?" dediğim gün düşünmeye başladım adam akıllı =).

Ama Bireyleri kitlesel anlamda beyinlerini yıkamak, sonradan yıkanmasını engellemek için gerekli bir hareket.
Yani sonuçta, silahlanmakta kötü bişey ama herkez silahlanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

edebilir

vicdani ret in ardinda savas ve silah karsitligi yatmaktadir

anladigim kadariyla antimodes bu olguya inanip kendini vicdani retci olarak tanimliyan kesimden

birde askerden resmen yirtmak icin yapanlar var
ben yapmiyim gerisi onemli degil seklinde dusunenler
askere hakaret etmek icin binbir turlu kilif ariyanlar
Sosyal ağlarda paylaş

e herkez silahlanıyo diye silahlanıyorsak bi gün ahmet silahları bırakkıp ban silahsızlandım abıcım yetti artık dese,

e ahmetde silahları bıraktı bizde bırakalım mı diyicez yoksa hmm ahmet'e karambol olursa bizde atlarız üstünemı diyicez?

işte nerde durduk nerde durucaz tehlikeli sorular bence bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

@coldshadow

Burda kimse delikanlılık yapmıyor, kimse ahkam kesmiyor.
Herkes düşüncelerini paylaşıyor.

Bana neyi savunduğunu ve bu yazdıklarının savunduğunla ne alakası olduğunu söyler misin?
Ve gerçekten biraz düşünerek belli bir amaç için yaz. Rica ediyorum senden.

Fikrini değiştirmeye kapalıysan,hakaret etmeye devam ediceksen
ve biraz olgunluk göstermeyi red etmeye devam ediceksen
lütfen ortamı germe, burda seviyeli bir tartışma içindeyiz çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Avukat değilim, ancak mümkündür dava açılabilir, kazanılabilir de belki.
Elde edilecek şey ne olur burdan? Yine susulur. Yine insanlar konuşmaz. Yine insanlar içine atar. Yine iletişim kopar. Bir tabu daha yaşamaya devam eder.
TSK'da hiç bir yiyicilik olmadı. Hiç bir şekilde hiç bir dolap dönmedi diyorsanız, aksini söyleyen hapsi boylar diye tehdit ediyorsanız.
Buyrun, meydan sizin.
Susuyorum ben de öyleyse.
Şu topic'te bir çok şeyle suçlandım.
Son olarak da düşünce suçlusu oldum.
Buyur ColdShadow, meydan senin. Alan aldı mesajı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet çok tehlikeli sorunlar. Insanın içinde var o.
Atatürk zamanında edilmiş mükemmel bir laf var,
Sanırım o zaman ki dış işleri bakanına ait
( işin kotu tarafı ngılızceden cevırıcem sacma bısı cıkmaz umarım :S )

İttifak yapmak kendi karşı-ittifakını ortaya çıkarır. Buda , üpheciliğe ve sonuçları kötü olabilecek eylere gidebilir.
Yani öyle guzel guzel kutuplasma milletlesme olmasa,
herkes tek birlik olsa
silahsız olsak
Herkes aynı yemeği yiyebilse
ne guzel olur dımı =)
Sosyal ağlarda paylaş

Suark yazdığımın özeti şu.

yazdıklarınız tamamen hukuk a ters düşmekte ve buna paticik.com da izin verilmekte. bunun önlenmesi için paticik.com un ya bu topici tamamen silmesi gerekiyor ya sizin entrylerinizi silmesi gerekiyor. ya da sizi yörünge dışına atması gerekiyor. ben yönetici değilim yöneticiler okuyunca karar verebilirler.

tabiki isterlerse beni de uçurabilirler buradan kendi takdirleridir. sonuçta size şerefsiz, vatan hainleri dedim ki hala bu lafımın arkasındayım.

hiçbir kanıt olmadan kimseye bok atamazsınız. Yiyici diyemezsiniz. Kurumun tamamını kapsayacak şekilde yiyici hiç diyemezsiniz. Bu hukuka tamamen aykırıdır.

Hukuktan önce olan şeylerde var ama siz bunları anlayabilecek durumda değilsiniz zaten. askerden kaçmayı düşünen adam bunu nasıl anlayabilir ki??
Sosyal ağlarda paylaş

Ortamı germe diyosun.
Seviyeli tartışıyoruz diyosun.
said:
Bide cüce
İnsanların akıllarının açılması için önce belirli eyler gerekiyor, kendimden biliyorum.
Kendi kendime "ulan biz niye her sabah istiklal marşını okuyoruz ki?" dediğim gün düşünmeye başladım adam akıllı =).
Ama Bireyleri kitlesel anlamda beyinlerini yıkamak, sonradan yıkanmasını engellemek için gerekli bir hareket.
Yani sonuçta, silahlanmakta kötü bişey ama herkez silahlanıyor.

Burda adam dediğin kim?
Beyinleri kim yıkadı?
Söyle o zaman gerilmeyelim,yoksa fena gerilicem ban yiycem.
Sosyal ağlarda paylaş

Askerlik konusunda ki düşüncelerimi urda yazdım zaten

[spo]Ben içimden askerlik yapmak istemiyorum.

Benim ve benim ülkeme kazandıracaklarım için büyük engel, 6 ay boru değil neler yaparım ben yararlı o zamanda.

FAKAT
sosyal adalete dibine kadar inanan ve onu destekleyen bir insan olarak
Gidicem, seve seve yapıcam askerliğimi.
Hayvan gibi torpil imkanım varken, hiçbirini kullanmamayı tercih edicem

ama bu "vatan sevgisi- erkeklik" adı altına gizlediğim kişisel doğrulama ve tatmin yüzünden değil
Düşüncelerimi desteklediğimden olacak.
[/spo]

Gelelim söylemine,
Antimodesin de dediği gibi bu hiçbir işe yaramaz, yani sen davayı kazandığınla kalırsın, bizde cezayı yediğimizle.
Burda bize ayarı vermiş olursun, gece yatağa yattığında ohh ne güzel koydum paticikte unlara der ama içinden bir yandanda 'ya ben ne zaman büyücem' diye hayıflanırsın.

Antimodes askerden kaçıcam demiyor, askerliğin kalkması için elimden geleni yapıcam diyor.
Zaten eminim askerlik kalkarsa bir gün, ' ne güzel askerlik kalktı askerlik yapan vatan hainidir erefsizdir' diyen ilk kişi sen olursun. Adım gibi eminim bundan.
Sosyal ağlarda paylaş

socrates ne demis

bildigim tek sey hicbirsey bilmedigimdir

oysa burda evrenin sirrini kesfettigini dunyanin butun sorunlarina cozumelr buldugunu sanan gencler var

bir biraksan bunalrin onunu acsan aman aman
universteyi bitirip dunyanin en buyuk holdinginin basina egcicekler bunlar da onelri kesiliyor

herseyi bir onlar biliyor

baskalarinin bildigi kendielriyle celisince beyinleri yikanmis oluyor yada muhakka yanlis biliyorlar

cunki en dogru bilgi kendi bildigin bilgidir baskasi senden iyi bakamaz dunyaya
yada bu baskasi senin kadar zeki olamaz
nasil karsi beyanatta bulunur haddinemi dusmus

ama dediklerine cevap bulamiyorsun
ne yapalim
dalga gecelim hemen ne kadar cool oldugumuz ortaya ciksin
yada hakaret edelim evet soyel okkali bir hakaret edersek rezil olurlar kapak mania yapalim

belli kisielre degil yada taraflara degil herkese bu laf
bencilligimizden ve ben merkezli dunya bakislarindan vazgecmedigimzi surece dunya abrisi silahsizlanma sinrilarin kalkmasi ve esitlik daima hayal olarak kalicak
Sosyal ağlarda paylaş

@buzx
orda beyin yıkayan devletimiz.
Tabi bu iyi bir anlamda beyin yıkama, hayatın her alanında bir beyin yıkama var zaten.İzlediğimiz reklamlar, filmler, giyilen kıyafetler vs vs vs..
Büyük bir elin yönetiği eyler.

Bana kalsa, her ortaokul öğrencisini Çanakkale'ye götürmek lazım, bakın burda biz neler çektik iyi çalışın yoksa gene gelirler demek lazım.

Celallenmeye gerilmeye gerek yok, zaten olan birşeyi dile getiriyorum.
Hiç bu soruyu sormamıştın dimi kendine
Sosyal ağlarda paylaş

istiklal marşına bile laf geldi, ayıp lan,
gereksiz tabi dimi bir millet ulus olduğumuzu nerede yaşadığımızı bugünlere hangi koşullarda geldiğimizi anımsamak, individualist yordamlarımızı yoruyor??

[ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:56 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya offff :(:(:(

ne alaka imdi onu örnek gösterdim ben? Laf etmedim ki.

okutulmamalı da demedim. Sadece neden okutulduğunu sorgulamanızı istedim.
Bu farkında olmak
Birşeyi neden yapıyorsun bunun farkına varmak

[ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:57 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...