Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n'Coke 2007

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

ROCK'N COKE 5 YAŞINDA! İNDİRİMLİ KamP BİLETLERİ KISA SÜRE İÇİN SATIŞTA!

İNDİRİMLİ KamP BİLETLERİ - 100 YTL

Rock'n Coke bu yıl 5 yaşında! Ve 5. yaş heyecanını önce en sadık takipçileriyle paylaşmak istiyor! Bu yıl 1 ve 2 Eylül tarihlerinde yine Hezarfen Havaalanı'nda 5. kez gerçekleşecek olan Türkiye'nin en büyük açık hava etkinliği Rock'n Coke için geri sayım başladı bile! Festivale bu yıl konuk olacak olan ve merakla beklenen isimler çok yakında açıklanacak...

Geçtiğimiz yıllarda yoğun talep gören ve hızla tükenen kamp biletleri ise 25 - 30 Mayıs tarihleri arasında indirimli ön satışta! Biletinizi almak için acele edin!

FESTİVAL KURALLARI

Festivale katılan her birey aşağıdaki tüm maddeleri okumuş, anlamış ve organizasyon tarafından konulan her türlü kurala uymayı aksi takdirde mekandan çıkarılmayı Kabul etmiş sayılır.
Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
Festival her türlü hava koşullarında gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşullarına hazırlıklı olunuz. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
Festival alanına yiyecek ve içecek maddeleri sokmak yasaktır.
Festival alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve ruhsatlı/ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır.
Festival alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
Konserleri izlemek için oturma düzeni yoktur.
Festival alanını çevreleyen göle girmek yasaktır. Festival için belirlenmiş alanların dışına çıkmak yasaktır.
Festival alanına, görme engelliler için özel rehber köpekler haricinde evcil hayvan sokmak yasaktır.
İzleyiciler, festival alanı içinde gerçekleştirilecek her türlü görüntü çekimi için şahsi izin vermiş sayılırlar ve organizatörler yapılan çekimleri promosyon ve reklam amaçlı kullanım hakkına sahiptirler.
Festival alanında organizatörler tarafından tüm güvenlik önlemleri alınmıştır. Ancak oluşabilecek herhangi bir kayıp, yaralanma, zarar veya hasardan organizatörler sorumlu tutulamazlar.
Festival alanında, sadece kamp alanı bileti ile ve sadece belirlenmiş alanlarda kamp yapma izni vardır. Otopark alanında ve/veya araçlarda konaklamak yasaktır.
Satılan biletler, organizasyonun yazılı izni olmadan herhangi bir promosyonda ve/veya yarışmada kullanılamaz.
Hiçbir koşulda kayıp biletler için yeni bilet verilmeyecektir. Biletlerinizi kaybetmeyiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Indirimli bileti aldım.. :D Kafam rahat harbi.. :D
Dandirik gruplar çıkarsa(benim için) karaborsada 150 den aşağı satmam.. :D Eğer para denkleşirse 1 tane daha almayı düşünüyorum.. :D

Olduki dandirik gruplar geldi ve satamadım.. :D
Girerim içerim arkadaş.. :D 3 gün kamp olayının tadını çıkarırım.. :D
+ Tek takılmam büyük ihtimalle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...