Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bir Ateş, toprak, hava olmuş, yağmur olmuş hayat vermiş sana Kalbin olmuş, ruhun olmuş, aklın olmuş yol göstermiş sana Bir ömürlük maceranda hikayeni anlat bana Ne anlam verdin sen buna? Ruhunda neler var senin? Korkma ondan bundan. Ne ölümden ne hayattan! Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir, hepsi haktan! Atalarına malum olmuş, kitap yazmış anlatmışlar sana İman dahil rehber olmuş, yalan yanlış anlatmışlar sana Günümüzün dünyasında hepsi aynı Hepsi hala İsa, Musa, Muhammed, Buda Neyin varsa bilmiş senin İnsanoğlu kendini arar. Dünya döner milim milim. Eğer göçüp gidersen bugün yarım kalan işin var senin. Korkma ondan bundan. Ne ölümden ne hayattan! Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir, hepsi haktan! Korkma ondan bundan. Ne cehennem, ne de şeytan! Bu dünyada bildiklerinin hepsi bir, hepsi Haktan! Pentagram Bazı şarkılar vardır sadece kulağa ve kişilere hitap eder,bazı şarkılar vardır insanlığa hitap eder.Öyle ki bu şarkıları tüm dillere çevirip herkese dinletmen gerekir.Bone sanırım bunu demeye çalışıyor.Aşık Veysel ne güzel demiş değil mi? "Dünyaya geldiğim anda Yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir handa Gidiyorum gündüz gece" [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 20:09 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bişe anlamayan mesaj atmaz hacı, herkes anlıcak herkes mesaj atacak diye bir kaide yok ki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ne anlatmaya çalışıyo diye mesaj attım gelen cevaba bak işte onu diyorum.sende yanlış anlıyosun işte dediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 derim yurumek guzel dag tepe bayir yurusek ankaraya dogru gezerim ben tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar