wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 En son paticikte muhabbet ederken sizlerle ABD'deydim. Şimdi ülkeme geri döndüm, hepinize merhabalar. Neler oldu ben yokken bilemiyorum ancak, eski kadrodan birkaç kişiyi gördüm Bone mesela. (sir zaten hep buradaydı saolsun hiç yalnız bırakmadı sizleri.) Tekrar bir araya mı geldi eskiler yoksa... eğer böyleyse çok sevinirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 hoşgeldin=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Hem ülkene hem patiye hoşgeldin :P Yeni üyelik yok, hatta eski üyeler bile kayıp şifrelerini 1 senede alabiliyor O_o . O yüzden herkes eski olmak zorunda. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hoşgelmişssen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 welkam tu paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.