A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Almanya'da bir bankanın ülkenin heryerine astırdığı reklam fotoğraflarında Fenerbahçe forması giymiş,bayrağını tutan bir bayan fotosu var,almancam olmadığı için olayı tam olarak anlamadım,buyrun bankanın resmi sitesinden bakın; http://www.berliner-akzente.de/geld_finanzen/artikel_77472.php [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 18:24 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Nasıl denk geldi ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 benim var almancam kıssadan hisse biz bu fenerlileri kazıklarız dio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Aziz baskan parasini bizim sayemizde kazandi diyo :P Yaziyi okumadim da sloganda "Musterisinin yerine kendini koyan,daha iyi rehber olur " gibi birsey diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Aynen şöle diyo "Fener, alayına gider" :D Şaka bi yana, şöle diyo; "Her kimki kendisini müşterinin yerine koyar, o daha iyi muamele eder" [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 18:53 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 niye fenerde iyi muamele ediyoki niye öyle demişler :( eheheh tamam gidiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Almanci damarim atti, hemen aydinlatayim. 5 Müsteri danisma insancigi, basarmislar! Evet onlar basarmislar! Yeni reklam yildizlari onlar, oh ja wundaba. Berlindeki banka subesini, sehrin dört bir yanindaki billboardlarda sergiliceklermis. 120 kisi bu kampanya icin basvurmus, hepsi bir kerecik de olsa fotomodel olmak istemisler!! profesyonel insanlar tarafindan fotoraflarinin cekilmesini, ama yetememisler... *sniff* Sadece 5 kisi secilmis. Gazetelere bile cikip, protesto ediyorlarmis diger 2. 800 danisma insancigi adina da, cok sekerler canlarim. Teletabi gibi insanlar. Ve sloganlari da suymus '' Kim kendini müsterilerinin yerine koyarsa, daha iyi danisilirmis ona''. ( ay türkceme koyim) iste lölölölölö müsterilerimiz icin biseyimiz feda seklinde yavsak satirlar... atliyoruz buralari. sonra diyo ki amcam, örnek olarak Heidrun Waurick, bu resimdeki ablammis, futbol faniymis. Diger 5 insancigin da, cerrah, gelin, mühendis, rapper gibi tiplemelerle karsimiza cikmasi mümkünmüs. Bu salak seyi mi cevirdim simdi ben :/ merak kötü birsey. sevgiler, sonnenlicht. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 '' Kim kendini müsterilerinin yerine koyarsa, daha iyi danisilirmis ona'' böyle buyurdu zerdüşt :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Tercüme için teşekkürler vaniLLe ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: ''Kim kendini müsterilerinin yerine koyarsa, daha iyi danisilirmis ona'' böyle buyurdu zerdüşt ahahahah yarılmak =) said: sevgiler, sonnenlicht. bu da güzeldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 buradan berlinde en çok fb taraftarı war gibi bi çıkarım yapabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 [spo]niye fenerde iyi muamele ediyoki niye öyle demişler :([/spo]asduhsadusahd Vanil, du bist mein sonnenlicht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 [spo]o deil de, sizin inönü muameleniz enfesti en son, emzikler noldu merak ediyorum. bi de bursaya muameleniz var dillere destan. gs nin bedava pet şişeli muamelesi de tatlı niyetine.[/spo] herkes yerini bilecek tabi, fb taraftarlı 1. sınıf vatandaş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar