BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yeni bir renklendirme çizim bana ait değildir. Sadece renklendirme konusunda yorum yaparsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 saçlarda hem önden hemde arkadan gölge vermişsin olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 olur neden olmasın, ayrıca eln gölgesi düşüyo sacın ustune, dikkat edelim lütfen. program ne kullnıysun? pastel renkler dokular kullnıcaksan daha düşük brightness biraz daha yüksek saturasyon dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 photoshop kullanıoyrum program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 mantığını yavaş yavaş kavramaya başlamışsın, gölgelendirmede detayları düşünerek yaptıkça daha iyi olur zate.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yeni bir renklendirme arka planlı denedim bu sefer arka planda biraz batırdım xD çizim bana ait değildir. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 daha çok ara renk kullanmalısın tek renklerde bırakma 3-4 ton birden kullan en ufak alanda bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tebrik ederim, guzel ancak uzerinde calismalisin hala :) bu arada ben de baslasam yenden cizmeye arik, ozeniyorum gordukce boyle. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 basit bir şey ama hoşuma gitti ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tek cizgilerle belli et kontürleri daha etkili olucaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yeni renklendirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 güzel gidiyorsun. bence teknik kas. hobini iş haline dönüştür. yeteneğin var bana sorarsan. boşa harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Tutorial bakman lazım. Hem renklendirme hem de photoshop'daki blending options tutoriallarının faydasını görürsün, müracat google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar