kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 evet yine hatırlanamayan bir oyunla beraberiz, oyun ile hatırladıklarımı net olarak kısaca söylüyorum hadi bakalım, plartform oyunuydu, amiga da oynadığımı hatırlıyorum böyle yağmurlu fırtınalı bir hava da gemide başlıyordu haddinden fazla sayko bir oyundu kafa falan koparıyorduk oyunun ortalarına doğru(veya sonlarına) mısırda falan geçiyordu.
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Kingpin aradığın oyun "Waxworks" olabilir mi? O oyunun da bir bölümü doğru hatırlıyorsam Mısır'da geçiyordu ve baya kafa kopartma vs. türü vahşet vardı. Ayrıca platform oyunu...
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 www.lemonamiga.com buradan bi goz at oyunlara, butun amiga oyunlari var.
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 anaaaaaaaaaaam WAXWORKS ulan şu ismi ilkokul 3'den beri falan arıyorum. :D allahım ne oyundu o öle abim kurmuştu -ben anlamıodum o zamanlar- gündüzleri bile oynayamazdım korkudan. allah razı olsun. müziği bile aklımda lan dı nının nının , nını nını nıııı nı! :D
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 sanırım bu değil, resimlerine ulaşamadım oyunun nasıl diyim ilk bölüm gemi de yağmurlu fırtınalı bir akşam başlıyor, elimizde balta kafa falan koparıyorduk yönettiğimiz adamın tipi de bir garipti zaten ucube gibi :)
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Myth - History in the Making olabilir mi? Hatta SS aldım bi tane: [spo] [/spo] [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 16:32 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 cindycate vardıbide amiga 500 de
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 buarada klasik oyunları ücretsiz sponsorsuz ıvırı zıvırı olmadan indirebileceimiz bi site varmı?
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 kojiroh tam isabet tebrikler, artık oynayabilirim :p
Öne çıkan mesajlar