BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bugün mezuniyet balosu için ders almaya başladık...çok güzel bşimiş bu dans etme olayı...ne düşünüosnz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 4 sene önce 19 Mayıs'ta yapmıştık fenerbahçe stadında. Epey zevk aldığım bir olaydı, hala şarkımız yaptığımız hareketler şunlar bunlar aklımdadır yani. Çok zevkli birşey dans etmek yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Vals güzeldir, ama bana çok katı gelir daima. edit : Balo'da hocalarla pogo yapın :) [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 18:28 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ben finlandiyadyken almıştım vals dersi hoş ama adımları öğrenirken zorlanmıştım kolay olmuyor bikaç dersten sonra tüm adımlar birbirine karışıyor bide dönüşler çok komplike erkek ile de uyum içinde olman gerekiyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 eşin çok iyiyse - etrafındaki kimseninde adam gibi vals yapamadığını düşünürsek- kotarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 wlla açıkçası ben çok yetenekliyim sanırım =p ama eşim iyi diiil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 nerede verilio bu dans dersleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 okulda ya...mezuniyet için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 hee ok bende ayrı bir yer sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 neresi sandınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar