Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=eg3hkWCnA8c RTEden bi bomba daha gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 patladi o ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 açılmıştı=) http://forum.paticik.com/konu.php?id=181007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bu adam nasıl başbakan olabilir, söylenen söz geri alınamaz ya bunları görmüyorlar mı indirsinler şu adamı. Bunları söyleyen bir adam Türkiye Cumhuriyeti topraklarına girememeli adam başbakan ya. Gelişerek değiştim diyince herşey geçiyor zaten. Sinirli kıza da seni seviyorum diyince eriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Değişerek gelişme lafına kılım zaten en başından beri=) digimon mübarek [spo]"Tayyipmondaaaaaaan... AMPULMONAAAAAAA"[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 shadow yanlış anlama kesinlikle senle alakalı bişey değil ama.. bir topic açıldığında altına AÇILMIŞTI :D:D:D:D açılmıştı=) aramaya inanalım:D:D:D:DDD:D:D:D:D: tarzı şeyler yazanlara çok uyuz oluorm neden diye sormayın yaptıkları yanlış olduğundan değil sadece söylemek istedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Linki vermek için yazdım onu yoksa ego tatmini gibi bi amacım yok benim burda=) Zaten konuşulmuştu bayağı(hatta yeniydi de), o açıdan yazdım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 eh, siz bile yeni görüyorsanız bunları. cahil halkın bir suçu yok demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ben bayadır biliyorum, da görmez görmez yani denk gelme, araştırma meselesi. Şahsen gidip ampulü araştırmam, yine bi forumda karşıma çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 yanlış anlamışım:S [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 00:10 tarihinde, duende tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar