Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Keyword vermemek için yamuk yazdım. Grey area sayılıyor bunlar, hile de değil, iyi de değil, ama konuşanı görürlere ne olacağı bilinmez. Şimdi mesela Drakemiz var, 7 tane missile launcher var. Tek tuşa basıcaz, blop yapmadan 1.5 saniyede bir füzeleri hedefe yolluyacak ve füzelerin hepsi ateşlenmeden tekrar basarsan ateşlenen modülleri kapatıcak ve diğer modülleri çalıştırmıcak, yani kafası karışmayacak. Sadece mouse üzerinde tuşa basarak target lock tekrar mouse üzerinde tuşa basarak target unlock klavyede taba çift tıklayınca shortcutların açılması (uo style eheh) tekrar tek basınca kapanması açılma kapanmaya ses efektleri ki anlıyabilesin. Aynı anda kullanılan modüllerin parmak altındaki q gibi " gibi tuşlara verilmesi aynı anda hepsinin açılabilmesi. Launch drones gibi shortcutu olmayan şeylerin oha deprem oldu sanırım lan işte shortucta çevilebilmesi. Bu tarz şeylerle uğraşıyorum, maus ve kılavye re maping deniyor, var mı istiyen, yanlız geminiz patlarsa karışmam önceden deneyin:b Paylaşalım klavye kısa yollarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bir de makro gibi komplike işlemleri kendi başına karar vererek bariz bir kâr sağlıyacak softwareler tamamen hile oluyor, mesela 0m ye yollayan auto pilot gibi bir şey buna dahildir. Ama re maplanabilen keyboardlar hardware olarak da aynı şeyleri yapabiliyor ve karışık şeyler çok basitce birisi tarafından gerçekleştirilebilir. Makrolar çok daha komplike ve ciddi yazılım istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Şimdi de şeye uğraşıyorum, drakede füzeleri ateşlerken başka hedefe geçerken synch i kaybetmesin 1.5saniyede bi füze yollasın uğraştırmasın beni diye bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 EVE de macro yazılımı kullanmak EULA'ya aykırı.Bunun içinde her türlü macro yazılımı dahil,ui custimization da yasak.Tek izin verilen macrolar,bazı keyboardların yapabildiği macrovari şeyler.Markasını unuttum şimdi g17 miydi neydi.Tüm tuşlara aynı anda basma olayı filan.Şimdi geleyim benim kullandığım kısayollara. Ctrl+Click = Overviewda direk olarak tek tuşa basarak target almanızı sağlar. Ctrl+Space = Gemiyi durdurmanızı sağlar. Double Click = Uzayda çift tıkladığınız yere doğru uçmanızı sağlar. Ctrl+alt+shift+e = Tüm efektleri açıp kapar. Ctrl+alt+shift+t = Tüm turret efektlerini açar kapar. Ctrl+alt+shift+m(tam emin değilim bundan) = fps,ping gibi şeyleri gösterir. F1...F8 = High slotları aktifleştirir. Alt+F1...F8 = Medium slotları aktifleştirir. Ctrl+F1...F8 = Low slotları aktifleştirir.(alt ve ctrl tam tersi olabilir) Bir de mesela, bir hedefe kitlendiğiniz anda o hedef üzerinde kullanılabilecek bir veya bir çok modülün aktifleşmesini istiyorsunuz.Bunun için önce normalde kitlenemediğiniz planet moon vs gibi uzak bir şeye hedef almaya çalışın.Hedef almaya başlayıp sonra bozulacak,ancak hedef aldığınız modül yanıp sönmeye başlayacak. Bir sonraki hedef alışınızda yanıp sönen modül/modüller o hedef üzerinde aktifleşir. Onun dışında belli bir modülü sürükle bırak yoluyla kısaylunu değiştirebilirsiniz.Yani mesela F1 ile çalışan bir modülü low slotların oraya sürükleyip bırakırsanız,başka bir kısa yolla çalışacaktır. Bir de missle kullanıcılarının tek problemi zaten o 1.5 saniye ile atış yapabilmek ve bir füze treni yaratıp düşmanın recharge etmesini yavaşlatarak avantaj sağlamak.O da macroya bağlanırsa artık direk zaten anlamsızlaşır ve turret kullanıcılarına karşı haksızlık yaşanır.Çünkü turret kullanıcıları transversal ı sıfırlayıp nasıl maksimum damage veririm diye binbir maymunluk yaparken missile kullanıcıları direk f1..f8 yapıyor bitiyor.Bir de 1.5 saniye macrosuyla baya baya haksızlıklar ortaya çıkar :). [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:51 tarihinde, codmaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 görücek eve banlıcak:b [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:03 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Normalde şöyle bir şey kullanıyorum, yukarıdaki şeyi kullanmıyorum. [spo] TAB:: IF macron = 1 { Soundplay, off.wav macron = 0 Return } IF tab = 0 { tab = 1 SetTimer, tabout, 500 } else { SoundPlay, on.wav macron = 1 } return ":: if macron = 1 { SendEvent, {F8} } else { Send, {"} } Return q:: if macron = 1 { SendEvent, {F9}{BS} {F10}{BS} } else { Send, {q} } Return xbutton1:: if macron = 1 { Send, {ctrl down} KeyWait, xbutton1 Send, {ctrl up} } Return [/spo] Taba çift tıklayınca ses çıkıyor tuşlar açılıyor, tekrar basınca kapanıyor, çok makro etkeni yok. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:04 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Affınıza sığınarak ,acemiliğim için özür dileyerek ve anlamadığımı belirterek soruyorum. ''Tek tuşa basıcaz, blop yapmadan 1.5 saniyede bir füzeleri hedefe yolluyacak '' ''Bir de missle kullanıcılarının tek problemi zaten o 1.5 saniye ile atış yapabilmek ve bir füze treni yaratıp düşmanın recharge etmesini yavaşlatarak avantaj sağlamak'' Ne anlama geliyor arkadaşlar.Yani 1.5 saniyede bir missile ateşlemekten mi söz ediyorsunuz ( 1. salvo 7 füze drake le 1.5 saniye sonra 2. salvo 7 füzeyle gibi)?Yoksa füzeler arasında 1.5 saniye bırakmaktanmı söz ediyorsunuz. İngilizce bilsemde ,blop yapmak deyiminide ilk defa duydum :) [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 03:54 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 7 Missile launcher var, 8 saniyedede bir missile atıyor her biri, eğer hepsini aynı anda ateşlersen 8 saniyede bir kocaman parlak bir top halinde missile yollarsın. Blop oluyor bu. Dağıtarak yolluyosun ki karşındaki iki missile arasında recharge edemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Şimdi şöyle: Her modül cycle lar şeklinde çalıştığı için armor repairer mesela,repair ediyor 8 sn bekliyor bir daha repair ediyor şeklinde (8 sn yi salladım).Eğer 7 missile ı da aynı anda atarsan tüm launcherlar bekleyecek,adam repair edecek,sonra sen 7 tane daha füze atacaksın.Eğer adamın yeterince iyi bir tankı varsa yada hızlı repair ediyorsa tankını geçmen çok zor.Ama eğer füze treni yaratırsan her 1 snyede 1 füze vuracak adamı,bu da sürekli damage demek,eğer faction tank filan yoksa büyük ihtimalle bir süre sonra kırarsın tankını. Bir de anladığım kadarıyla eğer software yollu macro yapıyorsan banlanıyorsun,yok hardware yollu macro yaparsan birşey olmuyor(klavye özelliği).Senin kullandığın anladığım kadarıyla software yollu bir macro ve banlanmana sebep olabilir. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 13:58 tarihinde, codmaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Açıklama için teşekkür ederim codmaster.Yani kabaca pvp de karşımızdaki adama Rachen Mysuna muamelesi yapıcaz :) . Logitech klavyeler tamamen Legal (G15 ve öbürleri ,başka marka klavyelerde yapabiliyorsa onlarda legal ama en iyisi logitech G15 ler olduğu için belirttim) tabii birde pad türü şeyler var belkin nostromo speedpad n52 yada Cyber Snipa PC Gamepad 2 gibi. Logitech g15 in siyah modelini bekliyorum(hele birde bluetooth lu bir model olursa mac lerdeki gibi tadından yenmeyecek) ,benim beyaz klavye şu anda gri/siyah bir halde olduğundan 100$ lık bir klavyenin bu hale gelmesine gönlüm elvermiyor. Edit: Zboard Fang , Saitek Pro Gamer Command pad de bu padler listesine eklenebilir [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 17:50 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Gamer Command pad güzelmiş, az önce ısmarladım, iyice evinde bütün gün oturup oyun oynuyan chemicale döndüm. üff parlak parlak. Logitechler de güzelmiş ama türkçe olmaması bi de bayağı pahalı olması kötüymüş. mousesi ile yetinicem:b [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 18:48 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar