arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Eveet.. yazın bakalım taktikleri :)) Ben biraz GLA e baktım çok aciz göründü Amerika ile oynuyorum paso. Rakibi Çin yapıyorum Normal kolay geldi.. Hard ta oynuyorum Dayanıyorum bayaa ama yinede elime veriyor Çin.. Çok kalabalık geliyorlar. Ion Cannon tadındaki uydu silahını hiç beğenmedim... Roket atarlı askerler süper..yamultuyorlar zırhlıları paladinler de süper. genelde paladin + rocket troop gidiyorum arkaya da 2 tane tomahawk koyuyorsun iş bitiyor tabii normalde.Hard ta olmuo böyle :)[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 böhühhühüüüü:(:(:(:(:([hline]Drake, 30 Ocak 2003 19:25 tarihinde demiş ki: dark-dr, fi tarihinde demiş ki: boyle sairane bir girise ruhsuzca copy paste yaparak pepelek forumlarinin ruhsuzlugunu gostermis oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 çin baya sağlammış hatta amerika dan güçlü gibi geldi bana[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 neden deniz ünitesi yok !! :([hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 cehaletimi bağışlayın C&C derken Command and Conquer dan mı bahsediyorsunuz peki yenisimi çıktı yoksa eskisimi bu kafam karıştıda[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Command & Conquer' in yenisi ama iyi makine istiodu adama sordum sende calısmaz dedi :([hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 yok be o kadarda iyi makine istemiyor warcraft 3 ün çalıştığı her makinada çalışır.. bu arada kamerayı rotate etme hangi tuş ? bulamadımda[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 GLA ile oynadım adamlar süpeer terrorist 200 dolara mal oluyor herşeyi uçuruyor 1 tanesiyle 1000 dolarlık amerikan askeri uçuruyor etrafta araba varsa 1000-2000 dolarlık tank mahvedebilir toxic traktör her türlü infantry nin düşmanı.. bi çapulcu sürüsü var adı angry mob tu galiba ak 47 upgrade ini yapınca çoook güçlü oluyor black market taki mermi upgrade i de varsa rahatlıkla tank alıyorlar çatır çatır. demo truck desen.. yuh yani 3 bina uçurdum 1 taneyle.. GLA göründüğü gibi değil.. o da çok güçlü[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 oynayan tek benim galiba.. eheuehue[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 arcane oyun daha yeni çıktı galiba kimse almamış sen yaz ama herşeyi biz alınca bakarız :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 baya gusel bence helikopterle binalara baskin fln yapma fikri gusel olmus adamin doldurdugu binayi bi anda ele gecirebiliyosun sehir savaslarinda bayagi etkili bi taktik GLA cook capulcu ama oynamasi zevkli pickuplarin arkasindaki makinali tufekli adamlar gercekten cok os dusunulmus[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: bu arada kamerayı rotate etme hangi tuş ? bulamadımda[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos 4 ve 6 tulsari[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 3d olmasaydı ne hava savaşı olurdu ne başka birşey.. bu arada binayı koyarken sol tuşa basılı tutarsanız binayı rotate edebiliyorsunuz[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Xechelon, 08 Şubat 2003 14:28 tarihinde demiş ki: baya gusel bence helikopterle binalara baskin fln yapma fikri gusel olmus adamin doldurdugu binayi bi anda ele gecirebiliyosun sehir savaslarinda bayagi etkili bi taktik GLA cook capulcu ama oynamasi zevkli pickuplarin arkasindaki makinali tufekli adamlar gercekten cok os dusunulmus pick up yapmayın sakın.berbat bi ünite.chinook bina baskınını daha denemedim.flash bang i de.zaten daha şehir içi haritada oynamadım.oynarsamda GLA olurum :).toxic traktör ile terrorist i nasıl durdurursun yahu şehir içi haritada ehe kasar baya. pathfinder süper.deli menzili var ve tek atışta indiriyor.hareket etmezse kamuflaj oluyor. burton mıdır nedir rambo kılıklı adam (bkz: ra2 tanya) da süper bi sızarsan düşman üssüne bütün üssü havaya uçuruyor. amerikalı generallere tavsiyem fuel bombing çıktığı anda almalarıdır yarı nükleer gibi birşey. particle zımbırtı cannon ı yapmayın bile berbat bir super weapon. hava kuvveti gittim 4 f-117 (stealth fighter) 4 tane de aurora dümdüz ettim ortalığı ama air defence in olduğu yerden dalarsanız (roket atarlı asker bile varsa dalmayın) çat çat iniyor 2500 dolarlık auroralar.. 20 tane falan comanche yaptım çok etkili karada hiçbir araç bırakmıyorlar eheuheu particle cannon ın ateşinin içinden geçtim comanchelerle ehe geberdiler :) bi tepe vardı.3 tane patriot diktim bütün oyun savunmama yetti yapay zeka her strateji oyununda olduğu gibi berbat.insan zekasıyla baş edemiyor.yandan dolaşsa bomboş..[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 uçaklar ilk defa bi cnc de bu kadar iyi güzel yapılmış... usa oldum brutal enemy dağıttı beni....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 YAZMAYIN LEYYN SURAYA C&C GENERALS MUHABBETI!!! :( Bir hafta eve gidemicem o yüzdende oyniyamicam zaten kafayi yiyorum daha oyun nasil bisey göremedim ,millet yaziyo deli gibi :) eve gidince bayilana kadar oynicam su oyunu...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 VAMPIRE +1 !!!ssss alamadık diye bu kadar özendirilmessss ki kardeşim. feci istedikss oyunu hala alamadık.idiot hobbitsssss....bis sös verdiksss....[hline]Drake, 30 Ocak 2003 19:25 tarihinde demiş ki: dark-dr, fi tarihinde demiş ki: boyle sairane bir girise ruhsuzca copy paste yaparak pepelek forumlarinin ruhsuzlugunu gostermis oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: arcane, 08 Şubat 2003 13:09 tarihinde demiş ki: yok be o kadarda iyi makine istemiyor warcraft 3 ün çalıştığı her makinada çalışır.. bu arada kamerayı rotate etme hangi tuş ? bulamadımda[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos arcane amma yazdın haa.. Bende amd 2400, 512 mb kingston 333 var ve çok yavaş. İş ekran kartında bitiyor. GeForce 2 MX ve aşağısı ekran kartı sahipleri almasınlar, tavsiye etmem. GF2 mx ile ancak oynayabiliyorum ama yeterince hızlı olmadığı için oynamayacağım, artık ilerde oynarım yeni ekran kartı alınca.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 p4 1.8 512 ddr 64ram geforce 2 mx 200 var herşeyi açabiliorum bana o kadar da kasabilitesi olan bi oyun gibi gelmedi[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ya insan oyuncularla kapışmak istiyorum deli gibin[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 oyun çıkmış biz uyuyoruz.Hemen aliim (ya o kadar ucuzdu dimi..öhöm şey..eee yaşasın orjinal oyunlar)[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 brutal china yı tam yeniyordum önce nuke sonra emp patlattı ehue[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 oyun güzel mi tavsiye eder misiniz[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 red alert seviyorsan tavsiye ederim[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 supply sistemi sux ben ore istiom !![hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar