Apache Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 roxy müzik günlerine katılan cemiyette pişiyorum grubunun,roxy hakkındaki yorumu; "Roxy Müzik Günleri sonuçlandı Genç yetenekleri müzikseverler ve sektörle buluşturan Tuborg Roxy Müzik Günleri, geleceğin müzisyenlerini seçti. Bu yıl 12;si düzenlenen eğlenceli maratonda birincilik ödülü verilmezken ikinciliği Pulera ve Felis paylaştı. Wade grubu ise üçüncü oldu. yukarıdaki yazı ilgili siteden alıntıdır. arkadaşlar birinci allah olmuş. ne mutlu bize... yaşasın elit s.kişken müzik sektörü.. a...ım olsa ... gülücem ama götüm olduğu için yanlızca götümle gülebiliyorum .. demek ki allah varmış" [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:35 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Demek ki 2. ler eşit seviyedeymiş biri diğerinden üstün değilmiş, ikisini de 1. seçsek saçma olur, ikisini de 2. seçelim demişler ozaman... Neye göre seçiyolar onu da bilmiyorum jüri filan mı var yoksa oylamaylamı? Yani tam olarak eşit puan-oy almış olabilirler öyle bi durumda yaptıkları -tamam yine de saçma ama- o kadar da saçma değil=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 okulda prof. bi hocam vardı geçen dönem, 10 uzerınden not verirdi yaptıgı sınavlara, 9 du en yuksek not 10 vermem 10 allahın derdi onun gibi bişy herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 oha yetersizliğe bak ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bugüne kadar birçok grubu müzik piyasasına kazandırmış bir organizasyondur roxy müzik günleri. gruplar seçilirken oylamaya falan gidilmiyo jüriler eleme yapıyolar. birinciliği haketmeyene vermemişler ya da bu iki gruptan birinin diğerine üstünlük sağlayacak yanını bulamamıslar ve ikinciliği paylastırmıslar. yok elit sevişmiş de kukuymuş popoymuş. noldu senin grubun katıldı da dereceye mi giremedi, ne bu sataşma? gelecek sene seni jüri yaptırabilirim istiyosan, madem bu kadar meraklısın amatör gruplarla ilgilenmeye çok biliyosun da hem, seçersin birincini, elit elit çarpışırsın istediğinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 hak eden yok demekki gerçi bu sene son olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 cemiyet solistinin dedigi gibi 'l33t' takılmak,dillere destan olma isteği pek baska bise degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar