Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 scars of mirrodinden sonra artifact setlerimi yeniden kullanmaya başladım.çok güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 magice 4.ü aranıyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Scars of Mirrodin konusunda çok şikayetçiyim, batsın öyle dünya. Çıkan kartları hiçbir genel desteye koyamıyorum, ucundan kıyısından artifact gerektiriyor hepsi. Bir de her edition satsın diye yığınla planeswalker çıkartmıyorlar mı o da ayrı sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akashaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ben de oynuyorum yaklaşık 6-7 aydır New Phyrexia'nın Life For Death'i ile Planar Chaos'un Endless March'ını karıştırıp farklı bir deck çıkardım bu iki deck de kırmızı beyaz gayet uyumlu oldular... tabi araya ekleme kartlar da var mesela boros garrison gibi sunforge gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 siyah: infect deck siyah - kırmızı - mavi :dragon - prolifrate deck beyaz - kırmızı: metalcraft/artifact deck karışık renk : myr-golem-eldrazzi spawn deck siyah- kırmızı : vampire deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar