Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an kimler (hangi decklerle) oynuyor?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
mono red ve mono white destem var
mono red üstünde çalışmalarım sürüyor
illa bir eksiği olduğunu düşündüğüm mono red e cragganwick cremator , flame javelin , tyrannize gibi yeni seri kartlarla birseye benzeticegime inanıyorum
istanbuldaki oyun mühendisi kafesine flame javelinler için teşekkür ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
type 1 elf deck var llanowar elves, priest of titania, wellwisher, timberwatch elf, titanias chosen, elvish champion, gaint growth, rancor, overrun, hurricane treetop village ve foresttan olusan sideboard yapmadim acikcasi buna pek kasmadim cunku type 1 oynayan yok denecek kadar az.
type 2 deckim morningtide da gelen pworl ozelligine dayali bi deck prickly boggart, frogtosser banneret, oona's blackguard, stinkdrinker bandit, earwig squad, morsel theft, cancel, notorious throng, bitterblossom, mutavault, terramorphic expanse, island, swamp sideboard: nameless inversion, knowledge exploitation, faerie's thrickery den olusuyo.

oyle iste
Sosyal ağlarda paylaş

destem knight'lardan oluşuyor, destekleyen yeşil büyüleri var, birde gold kartlar var ki mükemmelerller.

favori goldlardan aramadillo cloak var. son derece sarsıcı bir ench büyüsü. +2 +2 veriyor, trample veriyor, vurdugu kadar life alıyorum (lifelink). sadece 3 mana olmasıda cabası.

bunu yanında rhox var =) 5/5 2 manaya regen, unblockble ve defans'da wall varsa bile savyunamıyor extra özellik. (direk)

birde paladinim var bitane, 6 manaya oyuna giriyor (evet biraz fazla) fakat flanking i var (-1 -1) aura, 2 manaya ve paladini tap edip karşıdan her hangi bir kartı destroy yapıyorum. 3/3 bir knight kendisi =)

daha kartlar var da yazmiyim.

Ha birde bende bir kart var türkiyede daha göremedim kimsede. Drizzt i bilen varmı :D işte onun panteri bende gold kart olarak bulunmakta. 3/4 instant şekilde oynayabiliyorsun oyuna. 3 mana istiyor. çok hoştur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Favori renklerim U/B. Bu renklere en uygun faerieler gidiyor ama kartları biraz tuzlu. Dolayısıyla destroy/bounce + ortalama creaturelarla oynadığım bir destem var. Bir de mono blue counter/teferi/venser destem var, oyunu komple bırakmak isteyen olursa bu destemle kapışıyorum heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...