NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mavi-siyah-beyaz kontrol :/ Monoblack Rogue Blue -Black - White Blink/Mannequinn Zur Control Bu aralar en cok bunlarla oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Elderon said: gerçeğini oynayacak kaç adam kaldı etrafımızda, birde magic online'da booster lar daha ucuzdu ^^ Abi bırakta ucuz olsun. Karta dokunamayıp kokusunu alamadıktan sonra... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 o diil de şöyle bi paticik magic organizasyonu yapsak oynasak falan dimi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 siyah/kırmızı mavi/beyaz ayrıca sliver deckim var asıl oynadığım deck sliver decki fanıyım sliverların edition falan bilmem etmem yalnız geçen sene 2 turnuvaya katılmıştım izmirde sonra turnuvaları yapan arkadaş askere gidince kaldı öle galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben genelde fantastik deckler yapıyorum eğlencsine. şu an druid,archer,elf-warrior,2 tane goblin,giant,merfolk bir de amaçsız bir siyah deckim falan var anlaşılacağı gibi genelde lorwyn sonrası.tabi arada eski kartlar da var t2 yi bozuyo ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pret Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 mono red ve mono white destem var mono red üstünde çalışmalarım sürüyor illa bir eksiği olduğunu düşündüğüm mono red e cragganwick cremator , flame javelin , tyrannize gibi yeni seri kartlarla birseye benzeticegime inanıyorum istanbuldaki oyun mühendisi kafesine flame javelinler için teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 type 1 elf deck var llanowar elves, priest of titania, wellwisher, timberwatch elf, titanias chosen, elvish champion, gaint growth, rancor, overrun, hurricane treetop village ve foresttan olusan sideboard yapmadim acikcasi buna pek kasmadim cunku type 1 oynayan yok denecek kadar az. type 2 deckim morningtide da gelen pworl ozelligine dayali bi deck prickly boggart, frogtosser banneret, oona's blackguard, stinkdrinker bandit, earwig squad, morsel theft, cancel, notorious throng, bitterblossom, mutavault, terramorphic expanse, island, swamp sideboard: nameless inversion, knowledge exploitation, faerie's thrickery den olusuyo. oyle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 green red, warrior deckle oynuyorum, arada goblin/warrior deckle oynuyorum öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 beyaz destem var. yeşille güçlendirdim. rare kartlar vs. son 3 gündür oynadığım 62 oyundan sadece 4 ünü kaybettim. attack üzerine ve ench ler ile güçlendiriyorum desteyi. Son derece tehlikeli bir rakibim. İsteyenle oynayabilirm, avrupa bakırköy. rocks =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 destem knight'lardan oluşuyor, destekleyen yeşil büyüleri var, birde gold kartlar var ki mükemmelerller. favori goldlardan aramadillo cloak var. son derece sarsıcı bir ench büyüsü. +2 +2 veriyor, trample veriyor, vurdugu kadar life alıyorum (lifelink). sadece 3 mana olmasıda cabası. bunu yanında rhox var =) 5/5 2 manaya regen, unblockble ve defans'da wall varsa bile savyunamıyor extra özellik. (direk) birde paladinim var bitane, 6 manaya oyuna giriyor (evet biraz fazla) fakat flanking i var (-1 -1) aura, 2 manaya ve paladini tap edip karşıdan her hangi bir kartı destroy yapıyorum. 3/3 bir knight kendisi =) daha kartlar var da yazmiyim. Ha birde bende bir kart var türkiyede daha göremedim kimsede. Drizzt i bilen varmı :D işte onun panteri bende gold kart olarak bulunmakta. 3/4 instant şekilde oynayabiliyorsun oyuna. 3 mana istiyor. çok hoştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ben bu aralar salak salak decklerle oynuyorum da iyi bi şey tutturamadım.böyle archer decki,druid decki falan denedim de pek güçlü olmadı. bu aralar yine uğraşıp yapıcam bi düzenlemeler decklerde falan da üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 eski yıllardan kart isteyen varsa bi kırmızı siyah bi mavi beyaz destem vardı vakti zamanında pm atınistediginiz kartları bi şekil satalım değişelim vs ne blim tozlandı desteler yazık günah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ah ah eski desteler negzeldi. stompy, waters, dauthi slayer ve mogg fanatic'in olduğu desteler vs. bazen özlüyorum oynamayı ama benden geçti; 3 sene oldu magic ile ilgilenmeyeli :S en son horace'la oynuyoduk netten ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ben de 1 seneyi geçti oynamıyorum, yeni ıvır zıvırları da takip etmedim hiç. Hoş shard of alara gibi bişeyler çıkmış, iyi ki takip etmemişim diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 valla tekrar döndüm magic'e. hergün en az 2-3 saat başında geçiriyorum. çok hardcore şekilde giriş yaptım, yeni bir deck kurdum testlerini yapıyorum. sonra go go turnuvalar.. :D bizim burada ki tayfa bırakmış herade komple mgto'yu göremedim kimseyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 mtgodan mi oynuyorsunuz yoksa arkadaslarla mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ardakaş ortamı olsa dönerim bende yalnız. üninin ilk yılda tekrar heves edip çok güzel deck falan yaptım. izmirde offical turnuvaya falan gittik arkadaşla (sondan ikinci oldum çünkü deckimle oynatmadılar draftmış meğer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Azmodai said: mtgodan mi oynuyorsunuz yoksa arkadaslarla mi? kahveden arkadaşlar geliyo sağolsunlar yannız bırakmıyolar eşli batak çeviriyoz her gün ya can sıkıntısı yapacak bişi yok zaten internetten sarmıyo mynet felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Eşli batak derken two headed giant'ı kastettin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bende urzaya kadar takip etmiştim.gerçi arada booster gelan yaptım son cıkanlardan ama ısınamadım bi türlü. oldschool adamım ben:P kırmızı:goblin destesini severim siyah mercenary ve avatar destesi vardıunuttum hangi edition oldugunu. şimdi merfolk ve sliver destesi yapacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben elf dekiyle oynuyorum çok güçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 la urza ne mihenkk tasıymıs arkdas herkes orda kalmıs bende orda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ben iskambil destesiyle oynuyorum fal açiom şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Favori renklerim U/B. Bu renklere en uygun faerieler gidiyor ama kartları biraz tuzlu. Dolayısıyla destroy/bounce + ortalama creaturelarla oynadığım bir destem var. Bir de mono blue counter/teferi/venser destem var, oyunu komple bırakmak isteyen olursa bu destemle kapışıyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JTheRipper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Genelde Chandra Nalaar deckiyle oynuyorum, bir tane beyaz/mavi Merfolk deckim sadece mavi deckim ve şuanda üzerinde çalıştığım kırmızı/beyaz deck var. Hazır olursa kendim yaptığım ilk deck olacak. Evde zilyon tane kart var abim hazırlar genelde deckleri ama artık işi ven üstlenicem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar