Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an kimler (hangi decklerle) oynuyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siyah/kırmızı
mavi/beyaz
ayrıca sliver deckim var

asıl oynadığım deck sliver decki
fanıyım sliverların

edition falan bilmem etmem yalnız
geçen sene 2 turnuvaya katılmıştım izmirde
sonra turnuvaları yapan arkadaş askere gidince
kaldı öle galiba
Mesaj tarihi:
ben genelde fantastik deckler yapıyorum eğlencsine.
şu an druid,archer,elf-warrior,2 tane goblin,giant,merfolk bir de amaçsız bir siyah deckim falan var anlaşılacağı gibi genelde lorwyn sonrası.tabi arada eski kartlar da var t2 yi bozuyo ama olsun :p
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
mono red ve mono white destem var
mono red üstünde çalışmalarım sürüyor
illa bir eksiği olduğunu düşündüğüm mono red e cragganwick cremator , flame javelin , tyrannize gibi yeni seri kartlarla birseye benzeticegime inanıyorum
istanbuldaki oyun mühendisi kafesine flame javelinler için teşekkür ediyorum.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
type 1 elf deck var llanowar elves, priest of titania, wellwisher, timberwatch elf, titanias chosen, elvish champion, gaint growth, rancor, overrun, hurricane treetop village ve foresttan olusan sideboard yapmadim acikcasi buna pek kasmadim cunku type 1 oynayan yok denecek kadar az.
type 2 deckim morningtide da gelen pworl ozelligine dayali bi deck prickly boggart, frogtosser banneret, oona's blackguard, stinkdrinker bandit, earwig squad, morsel theft, cancel, notorious throng, bitterblossom, mutavault, terramorphic expanse, island, swamp sideboard: nameless inversion, knowledge exploitation, faerie's thrickery den olusuyo.

oyle iste
Mesaj tarihi:
beyaz destem var. yeşille güçlendirdim. rare kartlar vs.

son 3 gündür oynadığım 62 oyundan sadece 4 ünü kaybettim. attack üzerine ve ench ler ile güçlendiriyorum desteyi. Son derece tehlikeli bir rakibim. İsteyenle oynayabilirm, avrupa bakırköy. rocks =)
Mesaj tarihi:
destem knight'lardan oluşuyor, destekleyen yeşil büyüleri var, birde gold kartlar var ki mükemmelerller.

favori goldlardan aramadillo cloak var. son derece sarsıcı bir ench büyüsü. +2 +2 veriyor, trample veriyor, vurdugu kadar life alıyorum (lifelink). sadece 3 mana olmasıda cabası.

bunu yanında rhox var =) 5/5 2 manaya regen, unblockble ve defans'da wall varsa bile savyunamıyor extra özellik. (direk)

birde paladinim var bitane, 6 manaya oyuna giriyor (evet biraz fazla) fakat flanking i var (-1 -1) aura, 2 manaya ve paladini tap edip karşıdan her hangi bir kartı destroy yapıyorum. 3/3 bir knight kendisi =)

daha kartlar var da yazmiyim.

Ha birde bende bir kart var türkiyede daha göremedim kimsede. Drizzt i bilen varmı :D işte onun panteri bende gold kart olarak bulunmakta. 3/4 instant şekilde oynayabiliyorsun oyuna. 3 mana istiyor. çok hoştur.
Mesaj tarihi:
ben bu aralar salak salak decklerle oynuyorum da iyi bi şey tutturamadım.böyle archer decki,druid decki falan denedim de pek güçlü olmadı.
bu aralar yine uğraşıp yapıcam bi düzenlemeler decklerde falan da üşeniyorum.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
eski yıllardan kart isteyen varsa bi kırmızı siyah bi mavi beyaz destem vardı vakti zamanında pm atınistediginiz kartları bi şekil satalım değişelim vs ne blim

tozlandı desteler yazık günah :D
Mesaj tarihi:
ah ah eski desteler negzeldi. stompy, waters, dauthi slayer ve mogg fanatic'in olduğu desteler vs. bazen özlüyorum oynamayı ama benden geçti; 3 sene oldu magic ile ilgilenmeyeli :S en son horace'la oynuyoduk netten ehe
Mesaj tarihi:
Ben de 1 seneyi geçti oynamıyorum, yeni ıvır zıvırları da takip etmedim hiç. Hoş shard of alara gibi bişeyler çıkmış, iyi ki takip etmemişim diyorum :P
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
valla tekrar döndüm magic'e. hergün en az 2-3 saat başında geçiriyorum. çok hardcore şekilde giriş yaptım, yeni bir deck kurdum testlerini yapıyorum. sonra go go turnuvalar.. :D
bizim burada ki tayfa bırakmış herade komple mgto'yu göremedim kimseyi...
Mesaj tarihi:
ardakaş ortamı olsa dönerim bende yalnız. üninin ilk yılda tekrar heves edip çok güzel deck falan yaptım. izmirde offical turnuvaya falan gittik arkadaşla (sondan ikinci oldum çünkü deckimle oynatmadılar draftmış meğer)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
mtgodan mi oynuyorsunuz yoksa arkadaslarla mi?

kahveden arkadaşlar geliyo sağolsunlar yannız bırakmıyolar
eşli batak çeviriyoz her gün ya
can sıkıntısı yapacak bişi yok zaten
internetten sarmıyo mynet felan
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende urzaya kadar takip etmiştim.gerçi arada booster gelan yaptım son cıkanlardan ama ısınamadım bi türlü.
oldschool adamım ben:P
kırmızı:goblin destesini severim
siyah mercenary ve avatar destesi vardıunuttum hangi edition oldugunu.
şimdi merfolk ve sliver destesi yapacagım
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Favori renklerim U/B. Bu renklere en uygun faerieler gidiyor ama kartları biraz tuzlu. Dolayısıyla destroy/bounce + ortalama creaturelarla oynadığım bir destem var. Bir de mono blue counter/teferi/venser destem var, oyunu komple bırakmak isteyen olursa bu destemle kapışıyorum heh.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Genelde Chandra Nalaar deckiyle oynuyorum, bir tane beyaz/mavi Merfolk deckim sadece mavi deckim ve şuanda üzerinde çalıştığım kırmızı/beyaz deck var. Hazır olursa kendim yaptığım ilk deck olacak. Evde zilyon tane kart var abim hazırlar genelde deckleri ama artık işi ven üstlenicem gibi.
  • Yeni Oluştur...