Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an kimler (hangi decklerle) oynuyor?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

bir tane kırmızı-yeşil deckim var, güzel kart geldiği zaman 4 -5 turda oyunu bitirmek mümkün oluyo. kırmızının ve yeşilin bana göre en önemli özelliklerinden yararlanıyo. düşük manalı ama güçlü yaratıklar var: kird ape(tek kırmızı manaya 1/1, forest kontrol ediyosan 2/3), scab clan mauler(1 kırmızı 1 yeşile 1/1 trample, oyuna girmeden önce rakibe damage verdiysen 3/3 trample), horned kavu(bir kırmızı bir yeşil manaya 3/4 ama oyuna girdiği zaman bir yeşil ya da kırmızı creature kartını eline geri alıyosun), 2 tane de llanowar elves var hem mana sağlıyolar, hem horned kavu oyna sokarken ise yariyolar ve de deckimde yesilin creature güclendiren kartlarından bulundugu icin ise yarayabiliyorlar. 4 tane might of oaks var(1 yesil 3 renksize +7/+7 instant), 4 tane de giant growth(1 yesile +3/+3 instant). ondan sonra 1 tane hull breach var bir kırmızı bir yesile ya artifact ya enchantment ya da ikisini birden destroy ediyo sorcery, 3 tane de naturalize(bir yesil bir renksiz) ya arti ya da ench ddestroy yine instant ama.
sırf kırmızı oalrak da direct damage kartları var. browbeat mesela bence müthiş bir kart. 2 renksiz, 1 kırmızıya sorcery, karsı oyuncuya bir secenek sunuyorsun ya 5 damage alıyor ya da ben 3 kart cekiyorum, 4 tane var, süper bir kart. 4 tane flames of the bloodhand var, 1 kırmızı 1 renksize instant, target playera 4 damage vuruyor ayrıca prevent edilemez bu damage ayrıca o tur vurdugun player herhangi bir sekilde can kazancadıysa da kazanamıyor. 4 tane de seal of fire var, 1 kırmızı manaya enchantment, istediğin zaman sac edip 2 damage vuruyorsun creature ya da player. scab clan mauler çıkarken işe yarayabiliyor falan. ve bir de sensei's divining top var bu da müthis bi artifact bence, 1 manaya acılıyor, 1 manaya en üst 3 kartına bakıp istedigin gibi dizebiliyorsun, tap ederek de libraryn en üstteki kartı çekip sensei yi oraya koyuyorsun. az oyun kazanmamı sağlamadı bu özellik hehe. land olarak da 4 tane shivan oasisim var, oyuna tapli geliyor ya kırmızı ya da yesil mana ekliyor. daha bi kac deck daha var ama sonra yazarım =P

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:23 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de r/g deckle oynuyorum, hatta deckin yarısı aynı. Fakat deckimde blaze vs. de var, zaten deckin mantığı en hızlı şekilde en çok manayı üretip; kird ape, silhana ledgewalker gibi low costlarla ufaktan dmg vere vere mana basei sağlamlaştırıp blazele bitirmeye dayanıyor. Gerçi living hive gibi kartlarım sayesinde late gamede bozuk param kadar creature tokenim oluyor ama gelmezse ya da bir aksilik olursa diye bir çok çözüm var destede.
Sosyal ağlarda paylaş

nası yani tekrar mı bastılar kird ape i ..
dengelicez diye neler koydular kimbilir..
bi tane anthologies tarzı bişi vardı ben 1 tane ordan buldum ..
o kadar.. orda da güzel şeyler vardı gerçi :)

[ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 15:15 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet creature - lhurgoyf typeinde eski bir kart ama 9. editionla yeniden basılmıştı. Her renkte var bir tane. Mesela kırmızı graveyarddaki sorcery speller kadar */* alıyorken siyah graveyarddaki creaturelar kadar alıyor.

Tahmin edersin ki red burn destesine girmiş lhurgoyf'un bir köşesinde gg yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
MTGO da Siyah / Mavi veya Mavi / Kirmizi veya Siyah / Mavi / Kirmizi decklerim mevcuttur. Sahane discard ettiririm karsi tarafin librarysi bitince daha mutlu oluyorum canini indirmis olmaktan ehehe.

Control hastasiyimdir ama, mavi sarttir deckimde, counterspell atamazsam rahat rahat duramam. Bazen sirf hayvanlik olsun diye Yesil / Beyaz deckimi de oynuyorum ama cok keyif vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...