deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Şu an kimler aktif oyuncu? (İlla turnuvalara katılmak değil aktif oyuncudan kastım, kartların şekillerine bakmaktan başka bişey yapsa onlarla yeter) Bir de deckleriniz neler? (Hangi renk kombinasyonu? Sistemi ne? vs. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bir tane kırmızı-yeşil deckim var, güzel kart geldiği zaman 4 -5 turda oyunu bitirmek mümkün oluyo. kırmızının ve yeşilin bana göre en önemli özelliklerinden yararlanıyo. düşük manalı ama güçlü yaratıklar var: kird ape(tek kırmızı manaya 1/1, forest kontrol ediyosan 2/3), scab clan mauler(1 kırmızı 1 yeşile 1/1 trample, oyuna girmeden önce rakibe damage verdiysen 3/3 trample), horned kavu(bir kırmızı bir yeşil manaya 3/4 ama oyuna girdiği zaman bir yeşil ya da kırmızı creature kartını eline geri alıyosun), 2 tane de llanowar elves var hem mana sağlıyolar, hem horned kavu oyna sokarken ise yariyolar ve de deckimde yesilin creature güclendiren kartlarından bulundugu icin ise yarayabiliyorlar. 4 tane might of oaks var(1 yesil 3 renksize +7/+7 instant), 4 tane de giant growth(1 yesile +3/+3 instant). ondan sonra 1 tane hull breach var bir kırmızı bir yesile ya artifact ya enchantment ya da ikisini birden destroy ediyo sorcery, 3 tane de naturalize(bir yesil bir renksiz) ya arti ya da ench ddestroy yine instant ama. sırf kırmızı oalrak da direct damage kartları var. browbeat mesela bence müthiş bir kart. 2 renksiz, 1 kırmızıya sorcery, karsı oyuncuya bir secenek sunuyorsun ya 5 damage alıyor ya da ben 3 kart cekiyorum, 4 tane var, süper bir kart. 4 tane flames of the bloodhand var, 1 kırmızı 1 renksize instant, target playera 4 damage vuruyor ayrıca prevent edilemez bu damage ayrıca o tur vurdugun player herhangi bir sekilde can kazancadıysa da kazanamıyor. 4 tane de seal of fire var, 1 kırmızı manaya enchantment, istediğin zaman sac edip 2 damage vuruyorsun creature ya da player. scab clan mauler çıkarken işe yarayabiliyor falan. ve bir de sensei's divining top var bu da müthis bi artifact bence, 1 manaya acılıyor, 1 manaya en üst 3 kartına bakıp istedigin gibi dizebiliyorsun, tap ederek de libraryn en üstteki kartı çekip sensei yi oraya koyuyorsun. az oyun kazanmamı sağlamadı bu özellik hehe. land olarak da 4 tane shivan oasisim var, oyuna tapli geliyor ya kırmızı ya da yesil mana ekliyor. daha bi kac deck daha var ama sonra yazarım =P [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:23 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ayrıca bu decki merak eden mtgo ya gelsin bi oyun atalım =P tunca nik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ben de r/g deckle oynuyorum, hatta deckin yarısı aynı. Fakat deckimde blaze vs. de var, zaten deckin mantığı en hızlı şekilde en çok manayı üretip; kird ape, silhana ledgewalker gibi low costlarla ufaktan dmg vere vere mana basei sağlamlaştırıp blazele bitirmeye dayanıyor. Gerçi living hive gibi kartlarım sayesinde late gamede bozuk param kadar creature tokenim oluyor ama gelmezse ya da bir aksilik olursa diye bir çok çözüm var destede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 4 tane kird apeiniz varmı cidden.. oynamaya kıyamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Var gerçekten :D , 3 tanesi revised 1 tanesi 9. edition. 3 kird ape + 2 sword of fire and ice alıp wrath of god + magnivore vermiştim zamanında hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bende de var ama onlineda eheh =P onlineda çok kişi olduu için daha kolay oluo trade olayları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 nası yani tekrar mı bastılar kird ape i .. dengelicez diye neler koydular kimbilir.. bi tane anthologies tarzı bişi vardı ben 1 tane ordan buldum .. o kadar.. orda da güzel şeyler vardı gerçi :) [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 15:15 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Revised baya eski bir seri, 9. edition da en azından 1.5 2 senelik ve eski kartların yeniden basılmasıyla oluşturulmuştu. Yakında 10. edition gelecek. Belki ordan devam ederim booster açmaya. Hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Bendede bir tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Card satsam alıcak olan varmı yaw aranızda :Ç aradığınız birşey...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 aradığım bi çok kart var.. En ünlülerinden Lotus bloom, Akroma var.. Liste falan varsa. Uygun bi fiyata kart bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Urza'danm sonra bıraktım ben oyunu, o zamanda burn oynuyodum hep burn oynadım sanırım... yok pardon bi ara siyah yeşil oynamıştım lurgouyf nekrataal falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Magnivore'umu sattıktan sonra burn destesinden tat alamadım bi daha. Onu da 3 tane maymun için satmıştım. Hala içim cızlar dağıttığım burn destemi andıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 öeh type'ı lurgouyf olan creaturemı cıkarttılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Evet creature - lhurgoyf typeinde eski bir kart ama 9. editionla yeniden basılmıştı. Her renkte var bir tane. Mesela kırmızı graveyarddaki sorcery speller kadar */* alıyorken siyah graveyarddaki creaturelar kadar alıyor. Tahmin edersin ki red burn destesine girmiş lhurgoyf'un bir köşesinde gg yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 lhurgoyf cok eski bi akrt ice age'den kalma adı lhurgoyf zaten type'da lhurgoyf olmalı 2yelik 2 colerles istiyodu sanırım graveyarddaki creaturelar kadar */* alıyo. yanı urzadan sonra cıkarttılarsa yenısını bilemem ama eski lhurgoyf budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 http://ww2.wizards.com/Gatherer/CardDetails.aspx?name=magnivore http://ww2.wizards.com/Gatherer/CardDetails.aspx?name=lhurgoyf Böyleler işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ok siyah diyince sen bende şaşırdım. lhurgoyh'un eski cizimide eziyo be. bendede iceage var zaten. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 21:11 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ironworks deck'im vardı en son magic online'da ki hesabım uzun süre login olmadığımdan dolayı silinene kadar. çok özledim, tekrar başlasam mı acaba diye düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 başla başla magic online 3 de çıktı ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 oy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 onlayın oynamayın ya gerçeğini oynayın daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 gerçeğini oynayacak kaç adam kaldı etrafımızda, birde magic online'da booster lar daha ucuzdu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 MTGO da Siyah / Mavi veya Mavi / Kirmizi veya Siyah / Mavi / Kirmizi decklerim mevcuttur. Sahane discard ettiririm karsi tarafin librarysi bitince daha mutlu oluyorum canini indirmis olmaktan ehehe. Control hastasiyimdir ama, mavi sarttir deckimde, counterspell atamazsam rahat rahat duramam. Bazen sirf hayvanlik olsun diye Yesil / Beyaz deckimi de oynuyorum ama cok keyif vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar