jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 yok bildigim kadariyla dijitallerde vizor den isik olcumunu hesaba katmiyor ama analog katiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 basta tripod sart, diyafram da en buyuk degerde olup iso olayında 200 un ustune cıkmadan cekim yapmak guzel sonuclar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ISO + Diyafram ( F ) + Perde hızı (S) = Pozlama ben yazmakla uğraşmayım, şurada melih özbek gayet net yazmış: http://www.melihozbek.com/fotograf/icerik.asp?f=kullanirkenb1.htm&m=fotomenu.htm&b=F+O+T+O+%26%23286%3B+R+A+F ben şu fotoğrafları hep tripodsuz çektim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 dijital mi bunlar? Bir de fotoğrafların isolarını da not ettin mi? dijitalde 1000 üzeri isoda geceleri güzel resimler çekilebiliyor yanımda arkadaşım çekerken ben ağzım açık izledim. Benim analogla yapacak olsam 30 saniye tripod üzerinde bekletmem gerekirdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 birincisi f:2 1/20 saniye, ISO 400 ikincisi f:4.5 1/2 saniye ISO 800 dijitalde zart diye ISO değiştirme, iyi yüksek ISO kalitesi gibi avantajların yanısıra, görüntü bilgilerini otomatik not etme gibi bi artı da var :) Ama güzel yüksek iso filmler de var aslında. Fuji Natura ISO1600 gayet süper bi film, sonuçları şaşırtabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 aynı problem benim HP R707 5.1mp makinamda da var. geçenlerde sormuştum donanım kısmında sanırım. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 01:08 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 uzun pozlamada vizörden ışık kaçması olayı elbette dijitalde de mevcut. belirteyim dedim. biz de kapatıyoz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 şeytan diyo git dijital al ama parayı nerden bulacağımı söylemiyor hayatta almam dijital o yüzden d: (gökten para düşmezse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 çok ucuz dslrler var. eskilerinden alcan bi tane aslında çiçek gibi. ne lensler var sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 İyi de ben de mis gibi makina var analog. lens de sağlam 28-200mm 0.45m/1.5ft lens ultrasonic makina canon EOS 30 bazı özelliklerine hastayım, misal filmi kaydırmadan aynı kare üzerine üst üste fotoğraf çekebilme gibi. Gerçi fotoshopda yaparsın aynısını ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ezaten kapalı oluyo makinelerde cekim sırasında olmuyomu? oluyo yahu. bide dijitallerde lensler daha "dar"laştığı için ,malum small format, sağdan soldan daha az ışık kacıyo analoğa göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bi canon 10d al mesela ardeth. o da güzel body. 500 dolara 24-85 ile satıyo bi adam sahibinden com da. cuce, ışık içeriye vizörden kaçıyo. uzun pozlama sırasında, vizörün arkasında durmuyosun, tripodda duruyosun ya, o yüzden işte içeri ışık sızıyo pislik yapıyo. kapatmak lazım. ayrıca, filmli makineye analog makine dememek lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 niye? evet gerçi lcd ekranı falan var ayaları gösteren ama fotoğrafı gösteren lcd ekranı yok d: hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar