Waffen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Selmlar, Ben SRC.EFFECT e koordinat verebilirmiyiz acaba diye meark ettim. Yani bir korrdinatta mesela 4445,3332,23 koodinatiında flame strike efeckti olsun istiyorum nasıl verebilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Armageddon scriptini incelemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ok. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Yalnız sanırım o scripti kaldırmışlar. Bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 SPELL_FLAG_XYZ gibi bir sey buldum bununla bir alakası olabilirmi yani koordinatları FLAG= bla bla şeklinde versem kabul edermi?? Yoksa ayrı bir event olarak mı yazmam gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Zebula Ocak paketi içinde var Armageddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 :) ok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Cık bulamadım. o scriptin nerede olduğunu dosya olarak soyleyebilirmisn butun textleri find ettim ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Hazır konusu açılmışken bende buna benzer bir durumdan söz etmek istiyorum. mesela GM'ler .tele çektikleri zaman kendilerinin altında çıkan flame strike efectinin 3x3 olmasını nasıl ayarlıyabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Effect i belirledğiniz kordinat üzerinde yapamazsınız ama effect i oluşturan itemi yaratıp özelliklerini ayarlayıp belirlediğiniz pozisyona gönderebilirsiniz 3x3 kalvasa geldimi sana bi komut script yazdım (test etmedim) Kullanmak için oyunda .tl yaz eheh onuda biliosundur sanırım [FUNCTION tl] findid.i_tl.remove newitem i_tl act.equip [ITEMDEF i_tl] Name=Tele Id=i_memory Type=T_eq_script ON=@Equip Targetg Select Place ! return 1 ON=@Targon_item If ! src.bomba src.p src.bomba src.anim 17 src.sayu Rel Por src.fix else src.sysmessage O bir cantanin icinde ! endif return 1 ON=@Targon_Char src.bomba src.p src.bomba src.fix src.anim 17 src.sayu Rel Por return 1 ON=@Targon_ground src.bomba src.p src.bomba src.fix src.anim 17 src.sayua 0481,0,0,0 Rel Por return 1 [FUNCTION bomba] src.newitem 03709 src.sound 0207 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move n 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move s 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move e 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move w 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move near 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move sw 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move nw 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move se 1[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... MailMee [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 01 October 2003 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Ellerine sağlık arkadaşım hafta sonu kendi serverimde deniyeceğim inşallah olur.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Yani sadece belirtiğiniz bir bolge yada hedefe bunları belirtebiliyorsunuz. Peki 3x3 yerine 10x10 isteselerdi ne olacaktı. Yani yine satndart 3x3 mu cıkacaktı? Bu 3x3 solemi x x x x x x x x x Eğer böle ise şu şekilde ayarlanbilirmi? x x x x x x x x x x x x x x x x x şeklinde bir efekt yaratılabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Ve src.newitem 03709 src.sound 0207 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move n 1 de belirttiğimiz src.act.move n 1 sanırım kuzeye 1 koordinatında veriyor. Bu move komutunun onune n 1 yerine koordinat versek olurmu? Aslında denemek istiyorum ama yanlış yaptığında sisitem kilitlenebiliyor :) Bir bilene sormak her zaman için daha emin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Eehehhe Sakin Azmayın 10*10 Serveri patlatabilir Belki :) Benimkinden yola çıkarak yapabilirsiniz işte[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar