MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 arkadaşlar vistanın böyle bir özelliği var mı? XP'yi yükseltebiliyoruz ya. Belki XP'de indirmek gibi birşey de sözkonusudur. 1gb RAM yetmedi merete resmen. sevmedim. XP'ye dönmek istiyorum kazara partitionu ve içindekileri haşat ederim diye korkuyorum. evet var mı önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Partitionu partition magic ile 2'ye böl, yedeklerini al, sonra formatla gitsin. (partition magic ile partition bölerken veriler silinmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 98'den ME'ye (veya ME'den XP'ye, hatirlayamadim) upgrade edince Add/Remove Software kisminda cikiyodu Uninstall diye, upgrade ederken yedekledigi dosyalari yerine koyup eski Windows'unu veriyodu sana, bunda da olabilir oyle bisey. Sagini solunu kurcala iyice bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ME ninde harbiden en cok kullanilan ozelligi budur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar