Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Soundblaster live 24 bit ses kartına sahip olan biri cd nin içerisinde ki tüm dosyaları bana msn den veya webe upload edip gönderebilir mi ? Cd sini kaybettim ses kartının ve kuramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 http://tr.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=1&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP®ion=2&Product_Name=Live%21+24-bit&Product_ID=10315&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=32&y=21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Bu sadece driver değil mi ? Bana cd ile gelen programlarda lazım surround vb olaylar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 valla bende de Audigy 2 ZS var ve CD yok, siteden indirdiğim driver ile gelen Creative Audio Console ile her ayarı yapabiliyorum. CD ile yüklenen şeyler gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 aynı karttan bende de var. ben yüklüyorum driverı windows ses ayarından surround hoparlörü seçiyorum hepsi tıkır tıkır çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar