Jadean Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Başlıkdan belli http://img71.imageshack.us/img71/4829/wowscrnshot052007183205bh3.jpg Burning legionda bu eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 saat felan tutarak report et. ss i felanda gosterirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 "Hirsizin hic mi sucu yok" gibi anlama da, ufak bi oneri sadece; guildsiz, hatta kucuk guildde bi adama pahali bisey yaptiricaginiz zaman guzel guzel bu aralar donen scam meselelerini soyleyip matlarin yaklasik parasini isteyin, is bitince aldigim para+fee'yi vericem sana deyin, durustlerse zaten kabul ediyolar. Altima spellstrike yaptirirken oyle ettim ben mesela, sorun cikarmadilar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 guildsiz adama hiçbişey yaptırmayın.ebaydir migrate yapcaktır felan kaçın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Yeni migrate etmis de olabilir, basima geldi cunku. Adam uzuldu falan oyle dusundugum icin, yeni migrate etmis ondan taninmiyomus. verdi matlarin ucretini, yapti, sonra ben geri verdim falan. Onyargiyla bakmaya gerek yok yani ama cok dikkatli olmak lazim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 alakasız oalcakta..izbeyimnevar nicki bana alt adeks muhabbetlerini hatırlattı...yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 burning legiona yeni geçmiştim . Tanımıyodum tabiki ,verdik adama scammer çıktı 2 guildden kovulmuş ztn sonradan öğrendim. Türk bu şerefsiz , aman dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 turk se kacin direk gavurdan yemedim kendi milletimden yedigim kazigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 şahsen ben rp serverında türk bulunca 4 kolla sarılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Guitar iyi tanırım :) Nagrand Elemental Platue da farmlar bu arkadas devamlı ordadır ben Dwarf priest ım BL de cok kesmisligim oldu sonra kuyruk acısıyla party falan kurup gankliodu tam bi noob bu adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Noldu ? Dövecen mi ? :D Valla kafede fln yakalasam ben böle adamı saçlarından tutup monitöre vururum kafasını herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 arkadaşlar , konu kapanmıştır , adam çok üzülmüş pişman olmuş . yardım etmiş bulundum diyelim . sözverdi bi daha yapmıycak bu konuda burda kitlenirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 pişman olması paranı getircekmi bari [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:37 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar