Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu arkadaşı tanıyan varsa ve yazarsa sevinirim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Hirsizin hic mi sucu yok" gibi anlama da, ufak bi oneri sadece; guildsiz, hatta kucuk guildde bi adama pahali bisey yaptiricaginiz zaman guzel guzel bu aralar donen scam meselelerini soyleyip matlarin yaklasik parasini isteyin, is bitince aldigim para+fee'yi vericem sana deyin, durustlerse zaten kabul ediyolar. Altima spellstrike yaptirirken oyle ettim ben mesela, sorun cikarmadilar genelde.
Mesaj tarihi:
Yeni migrate etmis de olabilir, basima geldi cunku. Adam uzuldu falan oyle dusundugum icin, yeni migrate etmis ondan taninmiyomus. verdi matlarin ucretini, yapti, sonra ben geri verdim falan. Onyargiyla bakmaya gerek yok yani ama cok dikkatli olmak lazim iste.
Mesaj tarihi:
burning legiona yeni geçmiştim . Tanımıyodum tabiki ,verdik adama scammer çıktı 2 guildden kovulmuş ztn sonradan öğrendim. Türk bu şerefsiz , aman dikkat edin.
Mesaj tarihi:
Guitar iyi tanırım :) Nagrand Elemental Platue da farmlar bu arkadas devamlı ordadır ben Dwarf priest ım BL de cok kesmisligim oldu sonra kuyruk acısıyla party falan kurup gankliodu tam bi noob bu adam :D
Mesaj tarihi:
arkadaşlar , konu kapanmıştır , adam çok üzülmüş pişman olmuş . yardım etmiş bulundum diyelim . sözverdi bi daha yapmıycak bu konuda burda kitlenirse sevinirim.
  • Yeni Oluştur...