Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bilgisayar alıyorum

Souldrinker

Öne çıkan mesajlar

P4 alacam öncelikle onu belirtiyim. AMD istiyorum ama eskişehirde ne satanı ne de servisini bulmak pek kolay değil. Düşündüğüm sistemi yazayım da sizde akıl verin birazcık:

P4 2000 (2400 de olabilir)
ASUS P4B533 I845E Anakart
512 MB DDR RAM 333 Mhz
16 LG DVD ROM
60 GB 7200 rpm harddisk
Modemidir, mouseudur la birlikte 630$+kdv ye geliyor.

Şimdi bu anakart nereye kadar destekler? Hiçbir bilgim yok anakart hakkında. Böle uzun ömürlü olması için hangi anakartı alayım? Eski ekran kartımı kullanacam bir süre, Geforce fx le uyumlu olur mu bu sistem? Fiyati nasil?[hline]karakedi, 10 Şubat 2003 15:24 tarihinde demiş ki:
kedinin poposunada gazete ile falan vurma, banlarım :P

Sosyal ağlarda paylaş

Sly yeni ekran karti demek istedin sanirsam. Bende 3000 kadar destekler diye düşünüyordum ama bilgisayarcıdaki adam 2400 dedi. Anlamadım aslında desteklemesi lazım 3000 e kadar ama. Sağol androner, daha almadım ama hehe[hline]karakedi, 10 Şubat 2003 15:24 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun tavsiyeler için. Böyle olacak zannedersem. Bu arada zaten bir cd sürücüm var onu kullanıcam yanında birde dvd olacak. Arcane sende p 3.06 diyosunda, onu alana kadar benim bu yazdiğim sistemi aliyorsun yav[hline]karakedi, 10 Şubat 2003 15:24 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 02 Mart 2003 13:17 tarihinde demiş ki:
gelceğe yönelik olur da şu an p4 3.06 dışında hyper threading technology denen zımbırtıya sahip işlemci yok bildiğim kadarıyla

Intel Xeon™ var; fakat kendisi daha ziyâde sunucularda kullanılır.

Aslında HT tam ben ve benim gibiler için düşünülmüş bir özellik; ama para basma teknolojisine sahip değilim. Gerçi şimdilerde biraz gereksiz de kalmıyor değil performans/fiyat açısından.[hline]HeadShot..!
Sosyal ağlarda paylaş

home user lardan bahsediyoruz abi.
biliom xeon u ehe.

Soul sen beni takma.O hyper zımbırtı benim tam istediğim şey ama para yetmio alamıorum o yüzden herşeye atlıyorum p4 3.06 diye takıntı oldu bende :)[hline]fading away
and leaving
long for sleep
closer now
lead the way into death

obscure,esoteric,exoteric,secret,hidden,mysterious
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...