Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PsP

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Artık Pek oyun oynamadığım için (Mmo dışında) hiç ısınamadığım Psp'mi satiyorum arkadaşlar.Garantisi yoktur yalniz Ölü piksel yada baska türden hiç bir sorunu yok aletin.

Versiyonu 3.10-oea dır. ''3.10-oea'' Psp,Ps1,Scummve Mame dahil tüm oyunların Memory Stick'ten sorunsuz çalıştığı psp versiyonudur. Tek yapmanız gereken oyunu Memory Stick'e atıp çalıştırmak.
yarısı zıplı olduğu için tam emin degilim ama 20 gb'a yakın oyun var.( Çoğunu oynamadim bile Kota sorunu olmadığı için gece gündüz çekiyordum :D ) . Yanında bir tanede UMD veriyorum . Midnight Club 3 araba yarışı.
Arşivimden Bazı Oyunlarıda sayıyım

Metal Gear Solid
GTA Vice City
GTA Liberty City
Metal Slug Anthology(tüm metal slug serisi var içinde)
Tekken Dark Ressurection
NBA 2007
PES 6
Test Drive
NFS Carbon
300 Spartan
Sid Meier's Pirates
Fifa 2007
Fm 2007
Sega Classical
Loco Roco
God Father
Hydrium
Luxor

Ve daha bir sürü oyun var

Scumm Oyunlari olarakta bitek
Full Throttle , İndiana Jones Fate of Atlantis, Curse of Monkey İsland indirdim onlarida verebilirim.

Kutusu filan duruyor . Birde Memory Stick i vericem yaninda ( 2 gb ) hediye olarak görün çünkü 2 gb yerine 1.6 gb alıyor içine bir bozukluk var

Satışı elden yapıcam . İstanbul'da oturuyorum İstediğim Fiyat 275

İlgilenenler
MSN: [email protected]

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 13:23 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Versiyonu 3.10-oea çevirdikten sonra nasil garantisi olsun ? Ya oyun başı 80 milyon vericeksin Garantili oynuyacaksin yada psp'ni crackleyip istediğin oyunu çekip oynuyacaksın

ki 6 oyunda cıkıyo bir psp parası ayrıca UMD'den oynadığın zaman bir oyunun yüklemeleri 40 saniye sürüyorsa memory Stick'ten 5-10 saniyede yüklüyor

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 22:30 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...