Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Artık Pek oyun oynamadığım için (Mmo dışında) hiç ısınamadığım Psp'mi satiyorum arkadaşlar.Garantisi yoktur yalniz Ölü piksel yada baska türden hiç bir sorunu yok aletin. Versiyonu 3.10-oea dır. ''3.10-oea'' Psp,Ps1,Scummve Mame dahil tüm oyunların Memory Stick'ten sorunsuz çalıştığı psp versiyonudur. Tek yapmanız gereken oyunu Memory Stick'e atıp çalıştırmak. yarısı zıplı olduğu için tam emin degilim ama 20 gb'a yakın oyun var.( Çoğunu oynamadim bile Kota sorunu olmadığı için gece gündüz çekiyordum :D ) . Yanında bir tanede UMD veriyorum . Midnight Club 3 araba yarışı. Arşivimden Bazı Oyunlarıda sayıyım Metal Gear Solid GTA Vice City GTA Liberty City Metal Slug Anthology(tüm metal slug serisi var içinde) Tekken Dark Ressurection NBA 2007 PES 6 Test Drive NFS Carbon 300 Spartan Sid Meier's Pirates Fifa 2007 Fm 2007 Sega Classical Loco Roco God Father Hydrium Luxor Ve daha bir sürü oyun var Scumm Oyunlari olarakta bitek Full Throttle , İndiana Jones Fate of Atlantis, Curse of Monkey İsland indirdim onlarida verebilirim. Kutusu filan duruyor . Birde Memory Stick i vericem yaninda ( 2 gb ) hediye olarak görün çünkü 2 gb yerine 1.6 gb alıyor içine bir bozukluk var Satışı elden yapıcam . İstanbul'da oturuyorum İstediğim Fiyat 275 İlgilenenler MSN: [email protected] [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 13:23 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ahh tam yaz aylarının geçirmek için birebir fiyatıda uygunmuş. eğer satılmazsa ve bende bayağı bir kasarsam kendimi temmuz ortasında alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 fiyat çok iyi gerçekten, param olsa direkt atlardm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Takas düşünürsen sana Knight Online MMO 500 ytl değerinde acc verebilirim sdf tamam ezmeyin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Yok malesef takas düşünmüyorum paraya ihtiyacım var . Yazmayı unutmuşum kılıf ve adaptör'üde veriyorum tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 video oynatma konusunda versiyon farkediyor mu aceba? belki almayı düşünebilirim de. bir de video oynatmak için ne gibi işlemler yapmalıyım hangi türe çevirmem gerekiyo falan biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hic denemedim ama kolay birşey olduğunu biliyorum programini cekip deniyim bi format'ta mp4 oluyor başka oluyormu bilmiyorum bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Abi fiyat çok iyi ya,Haziran'a kadar bekleyebilirsen 300'ün üstünde bile verebilirim.Sınav vs. aile pek sıcak bakmaz şu aralar almama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 garantili olsaydı atlardım.ikinci psp ye ihtiyacım var benim. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 20:34 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Versiyonu 3.10-oea çevirdikten sonra nasil garantisi olsun ? Ya oyun başı 80 milyon vericeksin Garantili oynuyacaksin yada psp'ni crackleyip istediğin oyunu çekip oynuyacaksın ki 6 oyunda cıkıyo bir psp parası ayrıca UMD'den oynadığın zaman bir oyunun yüklemeleri 40 saniye sürüyorsa memory Stick'ten 5-10 saniyede yüklüyor [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 22:30 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Cift msj [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 22:28 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 nerede oturuyorsun bu arada acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Satışı elden yapıcam . İstanbul'da oturuyorum İstediğim Fiyat 275 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Fotoğrafını isterüüüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1nfected Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 satışın elden olmasaydın ben alırdım. ankaradayım arkadaşlarla almayı düşünüyoruz.. düşünürsen özel msj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 satildi mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar