apaydin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Eğer bildiğiniz free downland sitleri yazarsanız sevinirim benim bildiğim birtane var www.gigex.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 download olcak o. bir de free download mı (www.download.com) yoksa freeware download mı arıyorsun? (downloadı, dosya indirme olarak nitelendiriyorum, freeware'ı, beleş program olarak...)[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 www.download.com www.fileplanet.com www.inndir.com[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apaydin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 oyun downland edmek için bir site arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 O tür şeyler için eMule kullanılır genelde. http://www.sharereactor.com 'a girip Overnet ya da diğer programlardan birisini indir. Daha sonrada "İnternet" bölümüne sorularını yazıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 www.gamershell.com[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Ayni soru "internet" bölümünde de sorulmuştu orada da yazmıştım tekrar yazayım: www.classic-trash.com eski oyunlar var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 www.fullgames.sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: apaydin, 30 September 2003 15:21 tarihinde demiş ki: Eğer bildiğiniz free downland sitleri yazarsanız sevinirim benim bildiğim birtane var www.gigex.com Yaw bu "downland" ne güzel bir domain adı olur öyle değil mi? www.downland.com mesela. Bir warezx veya yasal download istesi olabilirmiş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar