apaydin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Eğer bildiğiniz free downland sitleri yazarsanız sevinirim benim bildiğim birtane var www.gigex.com
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 download olcak o. bir de free download mı (www.download.com) yoksa freeware download mı arıyorsun? (downloadı, dosya indirme olarak nitelendiriyorum, freeware'ı, beleş program olarak...)[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var)
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 www.download.com www.fileplanet.com www.inndir.com[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
apaydin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 oyun downland edmek için bir site arıyorum
riglous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 O tür şeyler için eMule kullanılır genelde. http://www.sharereactor.com 'a girip Overnet ya da diğer programlardan birisini indir. Daha sonrada "İnternet" bölümüne sorularını yazıver.
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 www.gamershell.com[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Ayni soru "internet" bölümünde de sorulmuştu orada da yazmıştım tekrar yazayım: www.classic-trash.com eski oyunlar var burada.
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: apaydin, 30 September 2003 15:21 tarihinde demiş ki: Eğer bildiğiniz free downland sitleri yazarsanız sevinirim benim bildiğim birtane var www.gigex.com Yaw bu "downland" ne güzel bir domain adı olur öyle değil mi? www.downland.com mesela. Bir warezx veya yasal download istesi olabilirmiş....
Öne çıkan mesajlar