by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 [spo] [/spo] Arada sırada bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapmam gerekir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Google=http://www.google.com.tr/search?sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rls=GGGL,GGGL:2006-33,GGGL:tr&q=The+Game+Security+Update+has+failed Google'dan KO resmi sitesi sonucu=http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=125150&pid=711904&st=0& -dünyanın en saçma oyununun oyuncusu edit:bu linkler çalışmıyor mu ne copy paste yapmalı [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 22:24 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bende bilyiorum aratmasını belki içinizden birisi biliyordur kısa bir yönetiminide anlatır diye konu açtım..oradaki yöntemlerin çoğu olmuyor denenmiş . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 manual update elle update demektir daha basit olarak security module updateini x-trap yapmaz sen yaparsın yani 1.0 xtrap kendini 1.1 yapamazken sen elle zatten 1.0 1.1 dosyasını çekerek, ko klasörüne atarak güncellersin security updateten kendisininkinin son versiyon(atıyorum 1.1) olduğunu anlar ve böyle bir hata veremez çünkü zaten son güncellemedir.Ayrıca resmi forumlarda çalıştığı söyleniyor.http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=126075 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 SaoL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Arada girip gülüp çıkıyorum ko bölümünede alaahın bilinçsiz kullanıcısı =) Oynadığın oyunun sitesini takip etsene ? http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=122770 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 atilla kaya yüzünden olabilir kapatıp dene birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Sizden yardım isteyende suç zaten.. Birisine bir kelime yardım ederim diye aklınız çıkıyor.. Size bilinçli olup olmadığımı değil bu sorunun neden ortaya çıktığını sordum.. Ayrıca resmi forumlarını sıkıca takip ettikten sonra buraya konu açtım. Oradaki yöntemler işe yaramıyor diyede yazdım ama siz illa biriyle dalga geçelim diye burada saçma sapan konuşuyorsunuz. Tek işiniz bu forumda sağa sola "özgür düşünce" altında laf atmak. Başka bi bok bildiğiniz yok adamın canını sıkmayın. Son olarak benim dinlediğim müzikten oynadığım oyundan okuduğum kitaptan kullandığım boxerdan sanane? istersem tazmanyalı istersem kalpli giyerim tabi seni bu rahatsız ediyor öyle değil mi? göz zevkini bozuyor.. Size bir filmden alıntıyla cevap vermek istiyorum "Unut Gitsin... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 hacker güzel konuşmuşsun, bazıları hala başından kalkamadığı halde gülüp geçiom die triplerdede bulunmuşlar zevklar tartışılmaz arkadaş, ayrıca ko benim için bi iş oldu $ konuşuor oyunda ve bence en karlı oyun tabi yersen =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 asıl passive ben arada ko bölümüne senin gibilere gülmek için giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 hayır asıl ben cado ya gülmek için giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 herkez birbirine gülüyor ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Ben ko yu bıraktığımdan beri girmiyorum buraya fazla ama gülüyorsan giriyim cado =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Benim bildiğim x-fire bağlanamadığı her yeni update geldiğinde yapman lazım manual update yeni update "arada sırada" gelince sende "arada sırada" bu hatayı görüyorsun.Yok niye bağlanamıyor niye oluyor bu; bağlantıdan kaynaklanabilir , firewalldan kaynaklanabilir,aşırı server yükünden kaynaklanabilir,herhangi bir badware'den kaynaklanabilir vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar