Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 www.afterlife.se bizim wow guildi ancak proxy kullanarak girebiliyorum . Bu adrese gireibliyomusunuz ? bi de acaba ben niye giremiyorum dün girebiliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hostla felan alakalı olabilir. ben de giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 guilddekiler giriyo ya bende proxy kullanınca giriyorum ama bazı proxylerde forumlar çok kötü görünüyo hatta görünmüyo nerdeyse bazılarında log in olamıyorum ve çok yavaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 o zaman tr den girilmiyo, bilemiyorum nedenini [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 00:08 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ingilteredeyim girebiliyorum ben rahatca 2 sn de acıyor yasaklanacak bir site degil MMO sitesi geçici bir sorun vardır tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 evet sanırım öyle ama işlerimi bozuyo bu durum dünde giremedim önceki gün giriyodum ama. Forumlara bakamıyorum raidlere sign up olamıyorum ne pis ismiş ya edit : sağolun cevaplar için [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 00:13 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bağlantı sıfırlanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Sanıyorum kullandığımız DNS'lerde kaydı yok, resolve edilemeyincede site açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bende açamıyorum [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 01:43 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 denedim, almanya cikisli vpn ile cat diye aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar