Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 leş abi bariz çakma adam.. tanışma bitti nedir?heh tamam soft yaptım bi albüm popçulara eşşek gibi sattım paramı kazandım şimdi de azıcık sert vokal seven amcalara albüm satayım oh oh oh biraz da göbeeme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sen de tam bir hiyarsin ama.. soyle ornekleyim, meet the real me olsa albumun adi ohaa hasta diyecek bir tip oldugunu belli ediyorsun su yorumunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bayağıdır takip ediyorum hayko'yu. Güzel şarkıları var evet, eski albümü de fena değildi. Ama son albümde imajı çok farklı oldu, ne bileyim fazla popüler oldu sanki, emolar falan sahiplenmeye başladı ya. Soğudum adamdan. İzmit Maas da güzel bi konser vermişti, orada az çok 3-5 emo vardı amele tipli. Çok iyi bir performans göstermişti çok eğlenmiştik. En son geçen hafta bahar şenliklerine geldi koü ye, ortalık paso EMO dolmuş. tut kafasına vur abi. Öyle tipler ki. harbi tiksinç. nefret doğdu içimde birden. neyse. albüm iyi ya. melekler, bertaraf et falan. kaos ta konser atmosferinde çok gaz bi parça. yalnız kalsam da bayaa iyi. ayrıca kutulu ya bi yerdew katılmadan edemeyeceğim, herif tamamen ticari kaygılarla çalışan bi eleman. açık net yani. hadi albüm olayını geçtim, geçen sene koü ye geldiğinde bi daha koü ye gelirsem beni s****nler tarzı bi cümle kurmuş. herif bu sene kocaelide 3-4 konser verdi. para söz konusu olunca değerler rafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ulan emolar poser ezik falan da siz sanki rockstarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yok rockstar falan olduğumu iddia etmedim, sadece emoları sevmiyorum tip olarak şekil olrak davranış olarak. emo arkadaşım olacağına tikky arkadaşım olsun daha iyi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 senin stereotypein nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 CthuLhu said: leş abi bariz çakma adam.. tanışma bitti nedir?heh tamam soft yaptım bi albüm popçulara eşşek gibi sattım paramı kazandım şimdi de azıcık sert vokal seven amcalara albüm satayım oh oh oh biraz da göbeeme.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kutulhu, bu dediğin adamın aynı anda zeki olduğunu da göstermez mı? babasının keyfıne mı şarkı söylüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 pwnbot said: sen de tam bir hiyarsin ama.. soyle ornekleyim, meet the real me olsa albumun adi ohaa hasta diyecek bir tip oldugunu belli ediyorsun su yorumunla. bi kere adam gibi yorum yapmayı öğren artık,yok senle bir samimiyetim samimi olduklarına yaz böyle. önce adam ol sonra cevap alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Voys said: kutulhu, bu dediğin adamın aynı anda zeki olduğunu da göstermez mı? babasının keyfıne mı şarkı söylüotabi ki zeki..adamın albümü öyle çok eski değil ama adam yıllardır piyasada bir şekilde var ve albüm yapacak durumu da vardı gayet..ama bekledi analizini yaptı zamanını kolladı ve bastı albümü.şaşı maşı ama zeki ona bir lafım yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 çok sıkılıyorum bu adamdan ben, karar verdim. underground piyasada çoktaaaan feriştahı yapılmış şeyleri popla soslayıp öfkeli gençliğe çakma plastik sahne gösterileriyle filan sununca yanlarım ağrıyor. çok uğraştım her müzik piyasasının bir arızaya ihtiyacı var, bizimki de bu olsun filan diye ama ı-ıh. 3 metreymiş, 5 metreymiş, haykonun ilham perileriiiiİİiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 pwnbot said: ulan emolar poser ezik falan da siz sanki rockstarsiniz. Hahahahaha of allah belanı versin dela ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar