Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Can sıkıntısından sınıf arkadaşlarım ve yakın arkadaşlarımın resimlerinden böyle bir şey yaptım,sabah muhabbeti geçmişti resimdeki Okan arkadaşımla,geyik yapıyorduk yerli lost çekelim diye,birazda alkollu olunca kafama dank etti :D Jack benim,hayatım boyunca 3 numara saç stili ile çekilmiş tek bir fotoğrafım var.Onu da babam çekti zaten zorla,koyayım dedim buna.Dalga geçmeyin :D Sawyer'a koyduğum arkadaş şerefsiz gibi baktığı içindir,yoksa şarışın arkadaş yok oraya koyacak ondan :D Tipler benzemiyor,bende kişilikler yakın vs. diye resimleri seçtim,zaten arkadaş arasında bir şey olacaktı bu başlangıçta :D Herkes en iyi Sun olmuş diyor :) Neyse yatağa girip uyumaya çalışayım 7 de dershane var :D edit:Hurley değişti,arkadaş istemedi resmini yayınlatmak :P [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 03:16 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 video da isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yazın yazlıkta çekmeyi düşünüyorum :D bu listedeki arkadaşlardan 4 tanesi gelecek kalmaya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Uymuyo olm bunların hiçbiri fasd Kate uymuş biraz bide Sayid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 3 kızında fotografta yaptıgı hareketin bi adı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Fikibok hareketi :D Zaten resimlerin hiçbiri uymuyor asdfasd öylesine koydum ya :P Tamamen çayır çimen arkadaş toplantısı geyiğinde konuştuğumuz Lost senaryoları üzerine oluşturulmuş bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Jin bomba olmuş :) Kate de benzior... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 afedersin memleket + okul nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 istanbul beylikdüzü :D ya resimler zaten en salak çıktığımız,en komik resimlerden seçmeye özen gösterdim.Birde bu nasıl desem sansürlenmişi asıl daha iyisi var ama içindeki bazı arkadaşlara sözüm var kimseye yaymam resimleri diye (niyeyse).Bunu öylesine can sıkıntısında yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 :( ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar