Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paramecium'un cenneti...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Zegna teklifte düşündüğün için teşekkürler :) Elimde nakitim var ama onu şu an için işte kullanmayı planlıyorum. Ayrıca düz vites sonrası otomatik vites pek düşünmüyorum. Ayrıca fiyatı da fena değil.

Beklediğim yeni 1.8TFSI motor; vergi daha düşük, modifiyeye yine açık bir tasarım :) Ayrıca şuan LPG'li bir araç kullandığım için alacağım aracın işletme maliyetleri de çok önemli oluyor haliyle :P

1.8TFSI oturana kadar ise 2004 model A4 1.8T quattro sport Sline arıyorum. 30bin Euro civarında buluyorum ama B8 sonrası fiyatları daha da düşecek inşallah :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:
valla ben de 40 bine yaklaşan a3'ü a4'e yükseltsem mi diye düşünüyorum ama 1.8T motorlu bir a4 bile fiyat olarak bu takası kaldırabilecek fiyatlardan çok yüksek

çünkü 2005 model a3'ün edebileceği maksimum fiyat 25000 euro civarında :(

edit: bu arada paramecium bu kıyaslamayı seni en son cümlede bahsettiğin 1.8T quattro sline için söylüyorum...çünkü artık alacağım bir sonraki audi kesinlikle quattro ve en az 150 bg bir araç olmalı diye şartlandım, banane... :p

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 11:33 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

Selam,

Bak beni bekleyen bir güzel, sana da tavsiye ederim BlackRose ;)

2004 model A4 1.8 Turbo quattro sport
84.003km
31.850 EUR etiket
190HP @ 5700rpm
240Nm @ 1980rpm
1,8 litre 4 silindir 20 valf
234km/h maksimum hız
8,0sn 0-100km/h hızlanma (8,2sn diye hatırlıyordum ama sitesi 8 demiş)
manuel vites

Aksesuarlar
[spo]10 Hoparlör
Sline body kit
17" alaşım jant
Spor Koltuklar
Spor amortisörler
Alçaltılmış gövde
Alüminyum Kaplama Konsol
Deri Direksiyon
Elektrikli Arka Camlar
Elektronik Stabilite Programı
Immobilizer
Ön Sis Farı
Radyo Teyp
Yol Bilgisayari
Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu
2 Bölgeli Otomatik Klima
Alüminyum Alaşım Jant
Deri Vites Topuzu
Elektrikli ve Isıtmalı Ayna
Fren Asistanı
İç Denetimli Alarm
Ön ve Arka Tavan Hava Yastıkla
Sürücü Hava Yastığı
Yolcu Hava Yastığı
Yükseklik Ayarlı Yolcu Koltuğu
ABS Fren
Arka Kol Dayama
Elekt. Çekiş Kontrol Sistemi
Elektronik Fren Basinç Dagilim
Hidrolik Direksiyon
Ön Yan hava Yastıkları
Uzak.Kum.Merk.Kilit
Yükseklik Ayarlı Direksiyon[/spo]

Resimler
[spo]

[/spo]

Saygılar.

Mesaj tarihi:
Selam,

Ayrıca 2003 model A4 3.0 quattro triptronik araçlar da mevcut dod.com.tr adresinde.

70-90bin km aralığında ve fiyatları 27-30bin Euro arasında 2 araç mevcut :) 2004 model 35bin Euro diyor, o ayrı ;)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
oo paramecium süpermiş resimlerini verdiğin araç :) ama benim şöyle bir sorunum var; elimdekini alacaklar, altını üstünü tamamlayıp böyle bir takas yapmama izin verecekler, bunu da sanırım dod falan gibi bir oluşum dışında pek kimseyle yapamam gibi geliyor (mesela Zegna senin arkadaşınki zor :))
Mesaj tarihi:
Selam,

İyi de araç zaten dod.com.tr'da satılık :) yani o takası yapman mümkün.

Bence o güce tork biraz daha yüksek veya daha düşük devirde ulaşılabilir olabilirdi. Bendeki 210Nm @ 1750rpm ama 150HP @ 550rpm :/

Not: O araca 2 aydır göz koydum ve haftada 1 girip bakıyorum. Fiyatı 34bin civarındaydı ve aşağı çekmişler, ehh Euro da düştü 1.8'in altına sanırım :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
valla durup durup dod.com.tr'ye giriyorum ne diyim sana paramecium... bu arada bir şey takıldı aklıma, 1.8 turbo motor bu adamların passatlarda da kullandıkları motor değil mi? sanırım değil çünkü 190 bg değil onlardaki :D
Mesaj tarihi:
Selam,

Motor aynı, yani hemen hemen aynı :)
Bu artış fabrikasyon olduğu için motorun gerekli görülen parçaları güçlendiriliyor. Yazılım official olarak elden geçiriliyor. Yanılmıyorsam turboda K04 modeline geçiliyordu. Ama bundan tam emin değilim.

O A4 benim, çek gözlerini onun üstünden :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ama "birilerini" örnek alıp da düzgün birşeyler yaptır bence :)

Ayrıca önden çekişli bir araca o tarz bir güç artışı yapacaksan, yol tutuş ve çekiş kontrolü yönünden de önlemler alman şart ;)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
yaa ciddi anlamda hastasiyim bu audi lerin ya..

Daha oncede burda dedigim gibi birsonraki arabam ne zaman olur bilmiyorum ama kesinlikle a5 olucak..

s lerede bayiliyorumda arkadaslar benzin 3 milyon oldu 333333333 :):)
  • Yeni Oluştur...