eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]Eşşeoğuleşşekler[/spo] Amerikan Silahlı Kuvvetler Dergisi(AFJ) ABD'nin Irak'ın işgaliyle başlayan süreçte, gelecekte şekillendirmeyi düşündüğü Ortadoğu'nun haritasını yayınladı Şimdiki hali: planlanan hali:[ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:50 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 yanda yazan iki isim, emekli subay olmalarının yanı sıra fictional askeri roman yazarı. yani bu haritanın her hangi bir ciddiyeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Eger gerçekten resmi kaynaklardan yayınlandıysa ; Hala bu ulkeden 1 karış toprak dahi alamayacaklarının farkında değiller.Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Bitti topik dağilin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bunun resmi kaynaklar tarafından yayınlanması da benim atlas açıp kırmızı kalem ile "aha buralar komple benim" dememden farksızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 baba kaç sene önce de vardı bu resim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 adamlar ortadoğu ayağına pakistandan bile toprak götürmüş ya ne diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Kurdistan degil yalniz , free kurdistan ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 http://www.armedforcesjournal.com/2006/06/1833899 naha websitede bu haziran 2006'da böyle bir makale yayınlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Dominic gerekli cevabı vermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 israile de toprak vermeyi ihmal etmemişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 islamic sacred state olayını fecii destekledim yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Türkiyeyi bölmek istiyorlar türünden paranoyakça komplo teorilerini komik bulurdum. Herşeyi bir yana bırakıp elimizdeki gerçeklere bakarsak: Soğuk savaş sonrası çöken Sovyet rusyanın ardından Balkanlar 8 parça, Yanı başımızda kafkaslar 6 parça, Hemen altımızda Irak 3 parça olmak üzere ( resmen olmasa da fiilen 2 parça oldu bile ( kürdistan lol?)) Bu coğrafyada parçalanmadan kalabilmiş tek ülke Türkiye. hmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 parcala ve yonet ABD nin kilit sloganidir bu kaldiki boyle bir degisiklik daha cok savas daha cok kan ve silah tuccarlarina daha cok gelir getiricektir kaldiki hayalden oteye gidemez bu birsuru sebebi var soguk savas donemine yavas yavas geri donus var rusya kendini toparlamaya ve sovyet sempatizani putin gibi guclu birl iderler beraber dunya liderligine oynamaya basladi rusya ortadogu ve asya ustundeki eski etkisini kazanmak derdinde 15-20 yila rusya durdurulamaz duruma gelicek keze bugun bile putin soguksavas donemine donsu sinyalleri veriyor amerika artik iran a mudehale edemez uluslararasi kamuoyunda "badyboy" rating i tavan yapti artik kimse amerika diyince zgurlugun ve barisin savunucusu demiyor dunyada irak da sivil savas cikardi ve 2. bir vietnam i yasiyor ekonomik oalrak amerikan halkina cok fazla yuk bindi ve hakli oalrak protesto ediyorlar ekonomik ve diplomatik nedenelrini biraktim iran turkiye ve israil den sonra bolgedeki en etkili guc ambargo altinda bitmis organizasyonu gectim amacsiz irak birlikleri ile iran in cumhuriyet muhafizlarini bir tutmak komik olur amerikanin su anki askeri gucu iran i tokatlamaya yetmez yetse bile ekonomik olarak bu capta bir operasyonun altindan kalkamaz hadi kalkti diyelim e iranda nukleer bomba var ve adam acik acik "herhangi bir saldiri altinda ilk hedefimiz israildir" dedi zor yani irandan toprak kopartmasi hayal oalrak kalir bu harita turkiyeden belki kopartabilir sonucta amerikaya "basbaknimizi kaldirip atmayin sonuna kadar kullanin" diyen bir zihniyet iktidarda su an turkiyede ABD disisleri bakani bayan pirinc cikmis biz akp yi destekliyoruz diyor oldu sekerim baska? yahu adamlar kendi halklarini avrupaya sikayet ettiler de mektup yazdilar mitingler ayip oldu diye avrupadan akp yi desteklediler adam isine gelince milli cikardi ulke butunluguydu sallamadan kisisel cikarlari neyi gerektiriyorsa onu yapiyor ulemaya soraraktan boyel bir basiretsizlikle istanbulu bile alirlar adamin elindende ruhunuz duymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Seek and Destroy vs. Geldikleri gibi giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 mordor'dan alıp shire'a verdim ben, kafamda. tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 veremezsin abi, mordor'dan bir karis toprak vermeyiz, bugun rohan'dan girsek kahvaltiyi gondor'da yapariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 uluslararasi kamuoyunda "badyboy" rating i tavan yapti artik kimse mordor diyince zgurlugun ve barisin savunucusu demiyor dunyada shire da sivil savas cikardi ve 2. bir helm's deep i yasiyor ekonomik oalrak mordor halkina cok fazla yuk bindi ve hakli oalrak protesto ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 abi tamam anliyorumda ya bugunlerde isengardda cok karisik, yonetim ne yapcagini bilmiyor siviller ayaklanmis, 1 milyon kisi yurumus diyolar isengard'a... butun bunlari gormezden gelemeyiz ama lutfen, biraz genis dusunelim.. hem o shire dedigin ne , politikadan ne anlarlar yeni yetme yerden bitme ocagi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Herşeyi bir yana bırakıp elimizdeki gerçeklere bakarsak: Soğuk savaş sonrası çöken Soviyet Mordor ardından Mordor 4 parça, Yanı başımızda Gondor 6 parça, Hemen altımızda Shire 3 parça olmak üzere ( resmen olmasa da fiilen 2 parça oldu bile ( south farthing lol?)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 onu bunu bilmemde mordor bu haritayı uygulamaya koymaya çalışırsa üçüncü yüzük savaşı çıkar, bu ne ya gondor mondor herkes ayrı dağılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 butun bunlar o sakallinin basi altindan cikmadi mi? irklar arasi yuksek mahkemede yargilanmasi lazim, da kim kimi yargiliyor.. bugun rohan halkinin acligini ve umutsuzlugunu goren var mi? tabii sira sira gerceklesen ringsel devrimlerinde kime hizmet ettigi belli.. bence bosa kurek cekiyoruz, bugun mordor'daki yanardagin yarattigi kuresel isinmadan haberimiz var mi? hos adi destek olsun diye 3-5 live middle earth konseri yapilir iste duyarliyiz denir ama evlerimizde halen fireball buyusu atmaktan geri kalmayiz.. biz adam olmayiz azizim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 kahrolası federaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 herkesin kendi içinde çözmesi lazım bu mevzuları, sen fireball atma, ben fireball atmayayım ile olmaz. Rhun antlaşması imzalasa ne olur, imzalanması ne olur, biz zaten 3. dünya ülkesiyiz, etimiz ne butumuz ne ki küresel büyü alanını etkileyeceğiz. gondor kendine baksın önce, günde bilmem kaç milyar ton çöp üğretiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Burdan mordor halkıma sesleniyorum.. guneyımız rhun..dogumuz elf..batımız rohan...ta uzaktada bırlesık gondorlular var..kuzeyımız sovyet dwarfları ama dıgerlerıne nazaran daha az tehlıkelıler bızım ıcın...harıtalar nasıl cızılırse cızılsın..kım ne yaparsa yapsın...Kuvai mordor degıstırılemez..Warchief imiz soylemis..geldikleri gibi giderler diye...daha gelmeden giderler artık!..Waaaaagh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar