Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Ee geldik işte daha ne aşağı inince görürsün müş!'' İblis kendince söylenirken melek kolundan hafifçe çekti ve Ayrancı parkının içe dönük karamsar havasını adeta üfleyerek kendine yol açarmış gibi seyrek adımlarla ilerlemeye başlamışlardı.İblis hala kendince söyleniyordu.Melek iblis e doğru döndü ''Bana bak daha fazla mızmızlanırsan!...'' İblis gülmeye başladı ve gülerken ekledi lafını ''Sinirleninca aynı bana benziyorsun ha ha!''Melek ironi bir şekilde sırıttı.''Alegorit bir yapıda olduğumuz kesin düşünsene kim bir melek vekili ve iblis vekilini yanyana koyup bir küçük kızı bulmak için buraya yollar ki?Kim?''İblis gözlerinin güzel ve göz alıcılığını kaplıyan sarı ve ela ya tutulmuş parıltılarını gökyüzüne doğru dikerek bakar.''Hıhmm Haklısın iblis vekili haklısın..'' Melek ve İblis bir süre susmaya karar vermiş gibi yollarını ayırmadan ve eş değer adımlarla kat etmeye başlamışlardı yanyana.İblisin üstündekiler daha çok koyu ve can alıcı kırmızı renklerle bezeli pantalon ve bir gömlek onun yanında siyah bir kot montla süslenmişti.Melek ise daha sade bir gri pantalon ve uzerine hafif bir gömlek ve yanında bir beyaz kot mont u ile tam bir tezat ilişkisi yaratıyordu.Yollarına gözlerini dikmiş şekilde giderken.Sıkı bir omuz darbesi ile irkildi.İblis akabinde lafı savurdu ; ''Önüne baksana!'' Karşısında ondan daha uzun boylu ve yapısı daha geniş ince bir cizgi seklinde bıyık ve fıldır fıldır gözleri olan bir adam karşılarında dikildi.Melek sırıttı.''Selam Vicdan nasılsın_?''İblis meleğe döndü hararetli şekilde sordu ''Vicdan bu mu?!''Melek iblis e tekrar döndü ''Ee ne sandın bir zayıf sıska birşey beklemiyordun herhalde.''İblis etrafına baktı küçük bir kız ona göz kırpıyordu. (Devam Edicek)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Sende başka cevherler de varmış da haberimiz yokmuş. Güzel başlamış çok beğendim. Ufak tefek yazım hataların var yalnız. Özellikle ekleri ayırma konusunda bir kaç küçük hatan olmuş. Onlar problem değil de böyle güzel bir yazıyı okuyup bitirdiğimde altında devam edicek gibi yanlış yazılmış bir kelimeyi görmek beni yıktı diyebilirim. Ama yine de süper bir başlangıç olmuş. Devamını merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar