Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ama oyniyamiyorum neden arkadas cd yi araklamis kopyadada cl parse bas agrisi yapiyor nasil cozeriz bunu orjinali bu saatten sonra nerden bulunur turkiyede bulamiyorsak bu parse nanesini nasil asiyorduk bilen varmi?
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 valla bende kopya var mis gibi oynuyorum senin sorunun ne anlamadım =P
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 torrentten indirdim bi gecede simdi denicem hadi hayırlısı
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya ne zaman girmeyi denesem 3 dakika sonra oyundan adiyor cl_parse hatasi verip deliricem
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 o oluyodu da nasil cozuyoduk hatirlamiyorum, bir arasan belki bulursun cunku herkeste cikiyodu o ariza.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 upladım şimdide, yeni konu açılmasın diye o da. bende oynamak istiyorum, gerçi daha kurmaya vakit bulamadımda bu akşam kurarım heralde oyunu. ne zaman giriyor oyuna bu serverın insanları ? Kaç gibi girmek lazım, oyuna, adam oluyor mu ? falan fistan işte.
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Oynayacaksan sakın Türk servelarında oynama. Kaç senedir JA oynuorum grip kick ten baska bilmeyen ne ezikler, ne lamer adminler gördüm hepsini topla, en düzgün türk serverından daha düzgün olur.
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Yonetimimizde bunu minimum dereceye indirmeye calistik. Server yonetimi yaklasik 1 aydir elimde ve herhangi birinden su gune kadar hicbir sikayet almadik . ki bu oyun camiasi turkiyeye kuruldugundan beri bu sektorun icindeyim su gune kadar bu sunucu calismalarimiz hakkinda hep destek aldik playerlardan. Su an turkiyedeki tek server olan paticik platformunda yapiyorsun bu yorumu ve yoneticilere hakaret ediyorusun umarim uslubun duzelmis bir sekilde dahil olursun tekrar aramiza
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Dün bi gireyim dedim ama çok unutmuşum oyunu. Griple öldürdüler sürekli, ben düz lightsaber kapışmaya alışığım. Bide bi rakamlar geçiyo beni kesince axedice 218 bişeyler yazıyo eleman. Bişey anlamadım valla.
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Trasty en son 2 ay önce girdigimde gayet kötüydü durumu ki şuanda servera gelmeme sebebimde -adminler ne kadar düzelmiş olursa olsun- playerların %15 lik bir kısmı. Ona ragmen 2-3 oyunda birden "proluk" denilebilecek kalitede adminlik yapan insanlar varken ne kadar ii olursan ol playerların en az %15'inin (bence) kalitesiz oldugu bir servera gelmek hatadır. PS: Axe in durumu bir örnek, o kadar ii bir admin olsan normal durumda force grip i yasaklar sadece force duel için aktive edersin. PS2: .Axe senin başına gelenlerde işte aynen konyuu açan arkadaşı uyardıgım cinste eziklikler, griple gripkickle adam kesenlerin %80 bu oyundan anlıorsa zaten İ. Melih Gökçegin çocuguyum o ayrı mesele. Axe o 218 olayı kill tracker olayının otomatik mesajlarıdır sen öldürdügüm 218 ci playersın gibi. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:51 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Şimdi şöyle bi durum var yalnız. Bazen kendi düşüncelerine göre hareket edemiyorsun player kitlenin talebini karşılamalısın kendi düşüncelerinin yanında.. Adminlik standartların nelerdir bilmiyorum ama Sen serverı istediğin ölçüye getirirsen player da bu düşünceleri desteklemeyip giderse Playersız bir ortamda admin olarak başarılı bir admin sayılamazsın .. Sonuçta bu ortam bize bu görevi verirken getiri olarak player bekliyor bizden. Yani dışardan yorum yapmak okadar kolayki .. önemli olan uygulama aşamasında aynı tutarlığı göstermek .. (daha dogrusu gösterebilmek)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 viktorcan oyunun patchini kuruyorsun lucasarts.com dan sonra crack felan yapmayacaksın normal çalışıyor
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Geliyorum bendeee bu akşam,oynamayalı 3 sene oldu biraz hamlamış olabilirim,ama 1-2 saat push-jump-lightining çalıştıktan sonra eski formuma kavuşurum haerhalde :p
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Koptum geliyorum , ben de oynamak istiyorum! ISOsuyla oynarsam sorun çıkmaz değil mi?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 server rezil durumda 3-5 veled millete kıllık yapıp duruyor,geçen stajdan eve geldiğimde az eğlence olsun diye girdim servera küfür edip çıktım
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 isim ver bari paticikten mi veledler
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 İsmini hatırlamıyorumda clanı TDOF gibi bişeydi
Öne çıkan mesajlar