BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 selam, finallerin bitmesiyle ve wow ana paketin türkiye stoklarının tekrar gelmesiyle beraber, bizde bir arkadaşımla beraber gaza gelip wowa başlıyalım dedik. Bu, bu bolume ilk mesajım dolayısıyla. Şimdi tamamen sıfırdan ve sıfır bilgiyle oyuna başlıyorum. Oyunu dün yükledim accountumu create ettim. Patch yapman gerek dedi 700mblık neyse gece acık bıraktım yattım kalktıgımda bitmişti. Şu anda ise bana bi 530 mblık patch daha çıkardı indirmem gereken. Bundan daha ne kadar var? Benım ömrüm patch indirmeklemi geçecek? ne yapabilirim? ikinci sorum ise hangi serverda oynamalıyım? Bir arkadaşım magetherionmudur nedir onu tavsiye etti fakat ben hızlı ve kalabalık bir server istiyorum. şimdilik sorularım bukadar, mevzuda expert olmuş arkadaşlar bi el atıverin :) öğrenecek dünya kadar şeyim var oyun hakkında, sorularım oldugunda tekrar bu başlık altında belirtecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Satın aldığın The Burning Crusade versiyonu ise çok fazla patch kalmamış olması lazım ama değil ilk çıkan Wow ise :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ana paket wow bu, burning crusade degil of of ömrüm çürür mü patch yapmaktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 1gb den fazla patch var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 şimdi işte dün gece bi 700 küsür mb lık indirdim şu andada 530 mblık bi patch daha indirtiyor bana wow.2.1.0.enGB.patch gibi bişy adı bundan sonrada boyle daha varmı yoksa bu sonmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 son o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Magtheridon'da eğer seni destekleyecek arkadaşların yoksa başlama. Alıp başını gitmiş bir realm orası. Yeni realmlerde başlarsan bence daha çok zevk alırsın. Düşük levellerde instancelarda grup bulmakta zorlanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 evet haklsın, o halde bana şu yeni serverlardan hızlı ve güzel bitanesının adını solıyebılırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Blackciğim biz DarkElitE guildi olarak Dragonmawdayız(EU). Herzaman kapımız açık... Bizimle ilgili bilgileri http://darkelite.tr.cx/ adresinden bulabilirsin. Ayrıca hertürlü oyuncuyu barındırdıımızdan zorlukta çekmezsin. Faction Horde bu arada belirteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben kendi makima kurarken bi intenet cafeye gidip patchleri cd ye yazdırmıştım makinaya format attığım zaman tekrardan patchleri cd den yüklemiştim ama şuanda satılan wow paketlerinde büyük bi patch hariç diğer tüm patchler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hmm evet cdye yazmak mantıklı oyle yapmalı bu su anda bana cektırdıgı wow.2.1.0.enGB.patch sonuncusu heralde yukArdada bi arkadaşın dedıgı gıbı. bitsinde baslıyım bır an once helecan yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 2.1.0 zaten ayın 20 küsüründe gelen bi patch oda Illidan içindi :P Onuda bugün itibari ile eksti Nihilum sağolsun :D 2.1.0 son patch doğrudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar