dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Aradım mamafih bulamadım 300 spartalı ve United 93 filmleri bir araya gelirse ne olur? sorusunun cevabı bu filmde.. "300spartalı uçakta! hem de first classda!" atilla dursay "tek kelimeyle bir baş yapıt.. ece ile ben bayıldık" hınçal ulus "sinema dilinde bir dönüm noktası değil belki ancak hoş vakit geçirmek için şahane" Veli Hakan "hoş bir film.. güleceğiniz garanti. 5 üzerinden 4.5 veriyorum" Aylin Taşçıyım "Başarılı bir uyarlama olmuş ancak kitabı daha güzeldi" Yeşil Kabak "Tarih çizelgesi içerisinde bu olay bu şekilde gerçekleşmemiştir. Son derece hatalı bir yaklaşım.. Gençelere tarih yanlış öğretiliyor!" İlber Kobetai United 300! -We are taking this plane to Germany! +I am afraid I cannot allow that.. -Who is gonna stop us.. you and your army? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ahaha harika bir şey ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 lolol güzelmiş. ha bide şu kobetai meselesi sabahın bu saatinde iyi gelmedi be abi yapma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ahah.. valla ilber ortaylı ya bişi bulamadım.. ilker oltayı, ilber olmayı, ilber toktaylı, ilmek ortaylı vs.. bişi çıkmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 son sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 eheh komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 son sahne harbiden süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 kaldirmislar video yu ya. This video is no longer available due to a copyright claim by a third party. yaziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 [spo]this is united![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 this feels nice..really nice! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=iJWgRcRY6M4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yasaklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 süper ya hahahah, öldüm gülmekten spartanss, houv houv houv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 then tonight we dine in Cleveland ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 lan bunun da copyright'ı mı var ya haha neyseki ben izlemiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hahaha :D komedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar