Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Muhtemelen windows'un en rezil özelliği. MSN'den gelen dosyaları mp3 vs gibi zararsızları bile kafasına göre erişimi kaldırdım diyor tıklayınca linke. Alışkanlıktan da tıklıyorum sürekli. Var mı bunu kaldırmanın bir yolu? Daha önce erişimi engellenmiş dosyalar siliniyor mu yoksa ulaşabilir miyim? Defalarca başıma geldi ve sıkıldım artık. Az küfretmedim windows'a da , bunu ekleyen adama da... Varsa kaldırma yolu çok iyi olur söylerseniz. Ha söylemeden edemicem, kim koyduysa bu özelliği Allah belasını versin. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 21:28 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 onun yerine file->open received files a tıklasan hiç bişe olmaz :) gerçi alışkanlık yapmış sende bilemiycem. ama media dosyalarında bu tür sorunlar yaratıyor genelde... neden bilmiyorum.. kaldırmanın yolu da bildiğim kadarıyla yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 aynı alışkanlık bende de var ama genellikle silmiyor açıyor bir şekilde. ve evet bu özelliği koyana kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 açmaya çalışınca çat diye silmiyor ki, bu zararlı siliyorum diye bildiriyor. o mesaj ekrandayken alınan dosyalarım klasörüne girip ismini değiştir, taşı, kopyala, kurtar dosyanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 iyide zararı sanki sana, zararı banaysa bırak ben sileyim dimi. aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bilgisayarımın derdi sana mı düştü ulaan!!! *çott* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 www.mess.be > messpatch [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 23:00 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bu olay gerçekten mal, 5mblik bişiyi silmişti benim, yapanı bulsam boğazlarım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar