Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GS'de oynayacak kadar iyi adam??

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

is futbolcu bulmakla da bitmiyor. imza attirmak da ayri bir sorun, beceri ister. mesela rivaldo yasli ve bosta bir oyuncuydu. ama imza attiramadilar. sonrasinda olusunun bile yettigini gorduk. bu tarz oyuncular lazim galatasaray a.

cok super yetenekli cocuklar var altyapida yada a takimda. ama 1 sezonda takimi sirtlicak halleri yok.
Sosyal ağlarda paylaş

cok guzel golleri var necati'nin, bu sene sakatlıklarla bogusmaktan adam gibi oynayamadı, son haftalarda yine baya goller attı ama fb macında sıctı. sakatlıkların yanında bir de kendini artis sanması olayı var tabi performansının dusmesine neden olarak. sac bas, dovmeler, her maca ayrı renk kramponlarla cıkmalar, havadan gelen her topla rovasata calısmaları vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Özhan Canaydın'da sürekli bir güne de değil o saniyeyi kurtarma modu var. Herif 2 gün sonra yalan olduğu ortaya çıkacağını bile bile yalan söylüyor.

GS maddi durumunu düzeltecek belki seneye ama düzeltir düzeltmez yine 1 maç bile oynamayan lukunku gibi adamlara milyon dolarlar verilirse yine sonuç aynı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

nilep sen galatasray taraftarımısın ki böyle başlık açıosun?

millet çıldırdı sen ucuz futbolcu diosun

takımına ucuz futbolcu layık görüosan feneri tut sen

alırsak alırız almassak almayız yıldız pahalı futbolcu

bunun içinmi tutuosun takımı.iyi ama ucuz adam kimmiş

sen gs li olarak böyle diosan vay halimize
Sosyal ağlarda paylaş

@diablo: İlla yıldız istemiyorum valla, değeri değil kalitesi önemlidir futbolcunun.

Ayrıca ben bunu tepki olarak açtım, mevcut yeteneğiyle oynayabildiği kadar oynayan oyuncularımıza "Bizde oynayacak kadar iyi değil" diyenlere inat. Var mı bizim bütçemizle bunlardan iyisi diyorum. Ve tabii ki galatasaray taraftarıyım. O çıldıranlar da haklı olarak çıldırdı. Hangi vaadini yerine getirdi Canaydın? Hem yalancı hem korkak değişik bir yaratık..
Sosyal ağlarda paylaş

Örneğim Ribery:

Tüm fb'liler dalga geçtik, Anelkanın bonusu ribery diye. Ucuza alınmış bir futbolcuydu. Ancak adam şuanda alınan fiyatın kat be kat fazlası ediyor. Ve zaten dalga geçen bizler 5-1 lik kupa maçında arkadaş tarafından madara edilmiştik.

Ancak ben o transferin hülle gibi bir şey olduğunu düşünüyorum artık. Fransdan bir takımdan al yarım sezon oynat bedavaya başka takıma gönder.

Özhan Canaydın iyi biri olabilir ama bu kadar beceriksizlikde art niyet arıyor insan.

Eğer ki ribery şu an GS'de kalsaydı belki de okocha örneğinde olduğu gibi 1 e al 10 a sat yapabilirdi GS. Yapamadı yazık oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldız oyuncu istemiyorum ben. Sırf adı var diye 30+ yaşında adama milyonlar ($ olarak) dökmek istemiyorum. 2 maç oynayıp herkesi büyüleyip sonra 20 maç yatacak adam ya da takıma kurtarıcı olarak getirilip elinde değnek varmışçasına tek başına her maçı çevirecek diye bakılacak adam da istemiyorum bir GS'li olarak.

Zaten bu tür oyunculara verecek paramız yok elimizde. Bir tane yıldız alacağımıza 4 tane takım oyuncusu alalım, onlarla doğru düzgün bir kadro kuralım.

Takımın eksiği çok. Sağ bek yok, ön libero yok, forvet kalmıyor yakında, kanat lazım. 10 numara açığı var. Hangi birine yıldız alacaz? Küçük ama doğru transferlerle ekonomi düzeltilmeli herşeyden önce.

Geriden gelenlerle forvet falan bulunur da, gerisi zor. Bu takım yıldızsız da çok iş yapar. Ama doğru transfer lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

oguz sabankay :S yazık oluyo su cocuga bi hazirlik macinda oynamisti ondada sakatlanacak die cocuk sert hareketlerden dolayi cikarildi manisaya gitti ordada konmuyo takima duzgun ahh ahh...

galatasaray yeni sezon icin ne yapip ne edip mehmet topuzu almasi gerek bence ergun un sag ayakli wersiyonu gibi sagbek on libero kanat her yerde oynayabiliyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

tek oguz da degil aslinda ozgurcan gibi bi adam war ellerinde paf liglerinde 18 yas alti milli takimlarda gol kralliklari war bi suru gidip bu kadar formsuz forvetleri denerken onu kullansak cok daha efektif olurdu keske diyorum bu fener macindan sora kume dusurseler bizi 1 sene su gencleri oynatsak sirf gelecek sene 2 3 kasar yabanciyla tas gibi takim oluruz yine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...