Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Kasım 2002 seçimlerinin üzerine 4 buçuk yıl geçti, cumhuriyet tarihinde hiçbir iktidara nasip olmayan parlamento, medya, kamuoyu, desteği AKP hükümetine verilmiştir. Bütün bunlara rağmen iç politika, dış politika ve ekonomide maalesef büyük bir başarısızlık ve hayal kırıklığı yaşanmıştır. AKP 2002 yılında iç ve dış borç toplamını 217 milyar dolardan almış bu gün iç ve dış borçlarımızın toplamı 380 milyar dolar olmuştur. Bu süre zarfında ülkemizin en gözde ve stratejik kurumları olan Türk Telekom, TÜPRAŞ, PE;TKİM, Ereğli Demir Çilek gibi kurumlar satılmış, buna rağmen borcumuz azalmamış ikiye katlanmıştır. Büyüyen bir ekonomide gasp, kapkaç, hırsızlık, işsizlik, fuhuş, uyuşturucu, intihar vakaları nasıl artar? AKP hükümeti tercihini yapmış ve mutlu azınlığa hizmet etmektedir. Zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmıştır. 4 Kasım 2007 seçimleri Türkiye için her zamankinden daha önemlidir. Adeta hayat memat meselesidir. Türkiye dış politikada ABD ve AB'ye ekonomide IMF ve Dünya Bankası'na teslim edilemez, edilmemelidir. Alıntıdır. Saadet partisi dahi şu anda yapılanın bir din sömürüsü olduğunu beyan etmektedir. http://www.sorgunpostasi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=1
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Seni Konu Dışı na alalım burada böyle şeyler yazılmaz.
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bence alıntı yapan insanların yeri çöptür. burası. malik kardeşiminde öyle yapmasını isterdim. (kardeşim=din kardeşim) bu arada ben müslümanım malik sen ?
malik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yahudiyim ben trevize. imana gelicem ama ,az kaldı.
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 off off öm denen şeyi keşfetmenin vakdi gelmedimi??
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben güneşe tapıyorum ama bi kaç gün sonra alevi keşfedince ona tapıcam sanırım.. seneye pagan olur ve sonrasında ataların ruhuna tapar ve nihayetinde 3büyğk dine yaklaşırım sanıyorum..
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Şu borç konusun çözemedim gitti.. Kimi diyo, 3e katlandı, kimi diyo 30milyon kaldı,çoğu ödendi? Nerde bunun kaynağı? Nerde yazıyo bu borç?
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 tabi ki yahudi de olabilinir ateistte veya başka bir dinde. ülkemiz iran değil. LAİK bir ülkeyiz ve dini istismar eden bu akp hükümetine rağmen HEP LAİK KALACAĞIZ. Ammaa belirtmek isterim öncelikle yahudiler tayyipi çok severler çünkü onun döneminde bu ülkenin kar eden kitlerini kotardılar. mesela Türk Telekom.
Öne çıkan mesajlar