Slat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Helal olsun Edu ne güzel bastı ümit çirkefine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 saat kaç adnan? hala oturabilecek misin o tribünde ibibik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 haha. wendi'nin lafını çerçeveletmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 GS ye gelecek cezayı çok merak ediyorum. Bikbik ötüyolardı fenerin sahası 3 maç kapanmalı diye. Bakalım Adnan Polat bu sefer ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 eternal zeynettin maraş'ın şarkısını yazmışın da o galatasaraylıdır ahuauha arkadaşın dedesi ordan biliyom :P (arkadaş da galatasaraylı baya bi dalga geçerim artık bu olaydan sonra :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ne güzelde yazmış ellerine sağlık ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Hakem hala anons yaptırmadı helal olsun.. Sahaya atmadıkları şey kalmadı.. ulusoy babs ne güzel hakemler veriyo bu maçlara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 vat taym iz it adnanboy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Adnan Saat Kaçtı? (Farkında mısın?) ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bu maçın sonu hayra alamet değil daha şimdiden tribünler çıldırdı, futbolcular birbirlerine herşeyi yapıyorlar maşallah bu nasıl nefrettir bu arada tümer korner kullanmaya gittiğinde sağından solundan üstünden altından 100tane madde geçti gitti 1tanesi tümeri bulmadı bu nasıl baldır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ters psikoloji olsa gerek alkış alkış dendi,ama bu kadarını beklemiodum.bunun aslında fenerle bi ilgisi yok tamamen yönetime olan bişi oldugunu düşünüyorum.fenerbahçe bahane oldu biraz hayatımda ilk defa maç gs-fb maçı başlamadan saatler once heycan basmadı.maç sırasında kalbim küt küt atmadı hiç.sinirlenip duvarlara vurmadım. bu kadar olay olcagını tahmin etmedim ama yazık oldu.fenerden cok biizm futbolcularımızı etkiledi. bu maçın skoru onemli degil artık.sabır taştı taraftarın bundan sorası bakalım ne olcak.maç 5-6 olabilir. fenerbahçe samiyene şampiyon bi şekilde gelio.sanırım bu olayların nedeni.bide şamp ligi gittik gidemedik kesin degil ondan maçtan sora yönetime sıçrar olay.canaydında artık istifa eder umarım şehir dışındayım yalanıyla gelmedi gene stada bakalım hayırlısı [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:58 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ee baktılar futbolla durduramıolar. adamlar çirkeflikle durdurmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 daha bol gol olur gibi gözüküyor. ümit ve ayhandan kırmızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 0-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 şuanki duyguyu yaşattık ya 10 tane yesek yine de üzülmicem.. ahuaahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ya bari yendik mendik triplerini girmeyin.gormuomusunuz işte yani maç maç degil.millet cıldırmış.istiosanız 10 tane atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Sevinen kim be.. Takılıyoruz biz işte maksat muhabbet.. Hiç yapmadıgımız şeymi. Kendiniz girdiniz tribe cehenneme hoş geldiniz falan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Ben böyle takımın taaa.... Ne salak takım yaa, şu Özhan'ı sahanın ortasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yendik mendik tripleri?? eziyoruz evladım eziyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Soyunma odasına mı gidiyoarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ali samiye yanıyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Asıl GS yanıyor. Vestel'in başına gelenleri hatırlıyoruz. Bakalım büyük takım olunca da yapabilecekler mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 haha farktan kaçmak için 3-0 a razı oldular. hükmen olcak muhtemelen. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:23 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Noluyo olm anlatın ? Antu.com flash'ını merak ediyorum şimdi gelicek olan ahahah [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:24 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar